דג ברוטב תמרינדי וצ'ילי אדום
הצ'ילי האדום והחריף גדל פה בארץ, וצריך להשתמש בו במתינות. אמיר קורנברג מכין ממנו מנת דג נהדרת
הצ'ילי האדום והחריף גדל פה בארץ, וצריך להשתמש בו במתינות. אמיר קורנברג מכין ממנו מנת דג נהדרת
את פילה הדג העסיסי צורבת בת חן דיאמנט במחבת ועוטפת ברוטב סויה ותמרהינדי עשיר אותו היא מגישה לצד באק צ'וי ואורז לבן שסופג לתוכו את כל טעמי המזרח
יש לו טעם מרתק, מתוק וגם חמוץ בטירוף והוא יוסיף טעמים לממולאים, מוקפץ ותבשילי בשר. כל מה שרציתם לדעת על התמרינדי ולא העזתם לשאול