בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קוצצים, מערבבים, בתיאבון: סלט מהיר שהוא גם ארוחה שלמה
משתמשים בשני סוגי שעועית משימורים ויוצרים סלט מעניין, טעים ומזין
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
משתמשים בשני סוגי שעועית משימורים ויוצרים סלט מעניין, טעים ומזין
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מרק שהוא ארוחה שלמה, עם שעועית אדומה ונימוחה, ירקות וטבעות של קבנוס שמרימות את כל המנה הזו למחוזות חדשים
רבות דובר על הרכיבים הבריאים שבשעועית, אבל האם ידעתם שאם תאכלו כוס אחת של שעועית בכל יום, תוכלו להוריד את רמת הכולסטרול שלכם?
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון לחצ'פורי נהדר שנאפה בתנור במילוי מחית שעועית אדומה ויכול להוות אופציה נהדרת להפסקת עשר או ארוחת ערב קלילה מחוץ לבית
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
את השעועית האדומה וגם את האורז אפשר להכין אפילו יום לפני ולחמם אותם בקצרה, וברגע האמת להרכיב לכל הרעבות והרעבים בוריטו משביע וטעים
עינב חקון עם תבשיל בשר ושעועית עשיר בכל טוב. לא לשכוח אורז לבן ואתם מסודרים
קובי רובין יודע שצריך להיפטר מהחמץ, והוא מוצא את המקום המושלם לעשות את זה, במאפייה הגרוזינית ברחוב בלפור בבת ים הוא מתאהב בלוביאני של שעועית אדומה, תחשבו על מרק השעועית הכי סמיך וחריף שאכלתם בחיים, אז אותו הדבר רק בתוך לחם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שעועית ידועה זה שנים כתוספת בריאה לתבשילים, שמשפרת משמעותית את המרקם שלהם וגם עוזרת לחזק את הגוף. עם זאת, לכל סוג של שעועית השפעות שונות ומיוחדות על הבריאות. כך תבחרו את הסוג שמתאים בדיוק לכם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשהגשם לא מפסיק לרדת סיר מרק סמיך הוא בגדר חובה. ישראל שחר, שף מסעדת ראצ'ה הירושלמית, מגיש מתכון למרק המנצח של המטבח הגרוזיני, עם שעועית אדומה והרבה ירוקים
שעועית אדומה גם נותנת צבע, וגם לא מתפרקת כמו שעועית רגילה. אבי ביטון מבשל אותה עם קציצות כבש ולימון כבוש