קבלו סינרול שוקולד-פיסטוק של מיקי שמו (הריח שימלא את הבית הוא כבר בונוס)
השילוב המעט מדכא בין העונה הקרה והסגר הבלתי נגמר דורש פצצת נחמה מיוחדת. מזל שאנחנו כאן
השילוב המעט מדכא בין העונה הקרה והסגר הבלתי נגמר דורש פצצת נחמה מיוחדת. מזל שאנחנו כאן
עוד לא פינקתם את החברים והמשפחה במשלוח מנות מתוק? כל מה שאתם צריכים זה את המתכון של אינס שילת ינאי לעוגיות דבלה מסורתיות - עוגיות שושנים זהובות ופריכות שטובלים בסירופ מתוק ולימוני כמו שסבתא הייתה מכינה
תפוחים עם בצק וקינמון הם תמיד שילוב מנצח. במקרה הזה משבצת נעמה נויהאוז את התפוחים בבצק עלים ומגישה בצורת שושנים ענוגות