עוגיות אלפחורס ארגנטינאיות של מיקי שמו
מתכון לעוגיות אלפחורס ארגנטינאיות טבולות בשוקולד של מיקי שמו, עוגיות נימוחות ופריכות שנמסות בפה
מתכון לעוגיות אלפחורס ארגנטינאיות טבולות בשוקולד של מיקי שמו, עוגיות נימוחות ופריכות שנמסות בפה
עוגה רכה בניחוח קינמון עם ריבת חלב שאפשר גם להכין עם הילדים ולהמתיק את היום. מתכון פשוט ונפלא של הקונדיטורית נטלי לוין מהבלוג עוגיו.נט
נחיתה פריכה מגרמניה, נחיתה רכה מדרום אמריקה, נחיתה מבעבעת מבריטניה וגידול מקומי מוצלח במיוחד: טועמי "חדש על המדף" התעופפו
אנחנו עדיין חוגגים את פתיחת הלירי בייקרי ברשפון, והפעם עושים זאת עם מתכון של השף שניר אנג סלע לעוגיות אלפחורס ארגנטינאיות מושלמות, הכי קרוב שנגיע למסי
כל מי שטייל בארגנטינה, מכיר את עוגיות האלפחורס "הוואנה" הממולאות בריבת חלב ומצופות שוקולד. רונית אבידן שיינפלד מלמדת איך לאפות את העוגיות המפורסמות
ערן שוורצברד, מבכירי הקונדיטורים בארץ, מוכיח שגם בפסח אפשר להכין מאפים מעולים. קבלו מתכון לטארט אגסים, עוגת ריבת חלב וקוקוס, ובורקיטס במילוי רטטוי
מלבד ריבת החלב, נגנבו גם משטחים של קמח ייחודי, וריבת חלב לתעשיה. מנכ"ל המפעל: "מישהו ידע מה הוא גונב. כנראה שהגניבה הוזמנה"