טבולות בשוקולד: עוגיות אלפחורס ארגנטינאיות של מיקי שמו
אנחנו לא יודעים מתי נוכל לטוס לארגנטינה שוב, אבל אנחנו בהחלט יודעים שאנחנו הולכים להכין את עוגיות האלפחורס של מיקי שמו, עוד היום
אנחנו לא יודעים מתי נוכל לטוס לארגנטינה שוב, אבל אנחנו בהחלט יודעים שאנחנו הולכים להכין את עוגיות האלפחורס של מיקי שמו, עוד היום
אנחנו עדיין חוגגים את פתיחת הלירי בייקרי ברשפון, והפעם עושים זאת עם מתכון של השף שניר אנג סלע לעוגיות אלפחורס ארגנטינאיות מושלמות, הכי קרוב שנגיע למסי
כל מי שטייל בארגנטינה, מכיר את עוגיות האלפחורס "הוואנה" הממולאות בריבת חלב ומצופות שוקולד. רונית אבידן שיינפלד מלמדת איך לאפות את העוגיות המפורסמות