מטוגנים או אפויים: קרוקטים פריכים
בין כל הלביבות והסופגניות של חנוכה לאינס ינאי מתחשק לנגוס בקרוקטים קטנים ופריכים. אפשר מטוגנים ואפשר אפויים ובכל מקרה הם פשוט מושלמים לאירוח
בין כל הלביבות והסופגניות של חנוכה לאינס ינאי מתחשק לנגוס בקרוקטים קטנים ופריכים. אפשר מטוגנים ואפשר אפויים ובכל מקרה הם פשוט מושלמים לאירוח
למי שמאס בסופגניות ובצרבת ורוצה לשמור על שפיות יחסית בהדלקת הנרות, מציעה מירב שיינר פתרון פשוט למצפון שיגרום לילדים להתמכר: נשנושי קרוקטים אפויים בציפוי פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
גירסה צמחונית לזראזי - הקרוקטים המזרח אירופיים. וממש לא חייבים לטגן בשמן עמוק
לרגל המשחק של נבחרת הולנד מגישים במדור האוכל העולמי כופתאות הולנדיות בתוספת פשוטה וטעימה להחריד של שעועית קצוצה
לכבוד הימים הקרים של דצמבר וחג הטיגונים, מכין השף יוסי שטרית קרוקטים של קטניות וגבינה, שיחממו לכם את הבטן