טוניסאי, אשכנזי, עיראקי ירושלמי וטבעוני: פסטיבל החמין שפותח רשמית את החורף
כמו כל דבר טוב שהחיים בוחרים לסדר בעצמם, כך גם הבשורה הזאת מ"ריחות וטעמים"
כמו כל דבר טוב שהחיים בוחרים לסדר בעצמם, כך גם הבשורה הזאת מ"ריחות וטעמים"
לא קל ליפול על יום של חורף אמיתי בישראל, אז בואו לפחות נאכל כאילו הגשם שוטף את הכול
ספר בישול חדש ומרגש במיוחד יצא השבוע לאור: סבתא בישלה גורמה, המאגד בתוכו מתכונים משותפים של שפים ישראלים מובילים ביחד עם קשישים ניצולי שואה
את דנה מלמד לא לימדו שהחיפזון מהשטן. לכן בשבת היא נאלצה להחליף את הג'חנון בקיגל. בעצם מה רע?