מלאות בעצמן: בטטות עם צ'דר ולנדנה פסטו
רוצים להכין בטטות ממולאות ומתבטים במה למלא אותן? לא צריך ללכת רחוק - בתוספת טעימה אפשר להשתמש בבטטות עצמן כמילוי מעולה. השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר מראה איך למלא בטטה בעצמה ולהוציא אותה טוב
רוצים להכין בטטות ממולאות ומתבטים במה למלא אותן? לא צריך ללכת רחוק - בתוספת טעימה אפשר להשתמש בבטטות עצמן כמילוי מעולה. השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר מראה איך למלא בטטה בעצמה ולהוציא אותה טוב
הן יכולות לשמש כמנה ראשונה חגיגית או כתוספת למטעמי החג: קבלו מתכון של השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר ללביבות גבינה מיוחדות לשבועות - פיקנטיות וקלות להכנה
במקום סנדוויץ' לעבודה או לבית הספר, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין לחמניות שמנמנות ורכות שמחביאות בתוכן הפתעה קטנה ומושחתת שתפתח לנו את הבוקר עם חיוך רחב על הפנים