הפיתה מביאה את עצמה: לביבות עיג'ה עיראקיות בקלי קלות
הדרך הכי טעימה שאנחנו מכירים לאכול הרבה ירקות וירוקים. הכי כיף לאכול בפיתה עם סלט ירקות וטחינה
הדרך הכי טעימה שאנחנו מכירים לאכול הרבה ירקות וירוקים. הכי כיף לאכול בפיתה עם סלט ירקות וטחינה
לכבוד שבועות לוקחת לימור תירוש את העיג'ה - לביבת הירק הסורית, ונותנת לה טוויסט נהדר עם שלל גבינות מפנקות, והשוס: חסכנו לכם גם את הטיגון
ציון מהסביח של ציון בשוק התקווה, מזכיר למונה את הפרק המיתולוגי מסנייפלד, נו ההוא עם המרק, אבל ברגע שהוא נותן את הביס הראשון בסביח עיג'ה לא אכפת לו יותר מכלום
לאטקס, רושטי, עארוק או עיג'ה - לכל עדה יש את המתכון המנצח שלה לתפוח אדמה של חנוכה. 4 בשלנים ביתיים מאתר יאמי נותנים את המתכון ללביבה המושלמת