עיג'ה, לטקס, ערוק ורושטי: 4 עדות, 4 לביבות מושלמות חנוכה
לכל אחת יש את המתכון המנצח שלה, וכולן מקובלות עלינו

לכל אחת יש את המתכון המנצח שלה, וכולן מקובלות עלינו
תפוחי אדמה, בצל, פטרוזיליה וכלום עבודה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הדרך הכי טעימה שאנחנו מכירים לאכול הרבה ירקות וירוקים. הכי כיף לאכול בפיתה עם סלט ירקות וטחינה
לכבוד שבועות לוקחת לימור תירוש את העיג'ה - לביבת הירק הסורית, ונותנת לה טוויסט נהדר עם שלל גבינות מפנקות, והשוס: חסכנו לכם גם את הטיגון
ציון מהסביח של ציון בשוק התקווה, מזכיר למונה את הפרק המיתולוגי מסנייפלד, נו ההוא עם המרק, אבל ברגע שהוא נותן את הביס הראשון בסביח עיג'ה לא אכפת לו יותר מכלום