בוסטון קרים פאי
מירב שיינר נזכרת בגעגוע בסתיו המלכותי של בוסטון ואופה את הבוסטון קרים פאי, עוגה בת יותר מ-160 שנה שהפכה לסמל העיר בזכות שתי שכבות אווריריות וחמאתיות, הפעם במילוי קרם לוטוס עשיר ומעל קרם שוקולדי מבריק
מירב שיינר נזכרת בגעגוע בסתיו המלכותי של בוסטון ואופה את הבוסטון קרים פאי, עוגה בת יותר מ-160 שנה שהפכה לסמל העיר בזכות שתי שכבות אווריריות וחמאתיות, הפעם במילוי קרם לוטוס עשיר ומעל קרם שוקולדי מבריק
הכירו את הווזטקה עתירת השוקולד והפודינג שמגיעה היישר מפולין. לאחר הכנתה תגלו בת לוויה מושלמת לעונה הקרה
למרות המראה המפואר שלה, היא הרבה יותר פשוטה להכנה ממה שנדמה לכם
העוגה הזאת אמנם נראית מרשימה מאוד, אבל בפועל מדובר בעוגת שוקולית פשוטה, שכל אחד יכול להכין בלי בעיה; אור וייצמן, הקונדיטור הצעיר בן ה-15 משדרג את העוגה המוכרת בכל בית,לעוגת שכבות עם קרם באמצע, עם קישוטים שיגנבו את ההצגה בכל יום הולדת מחדש
ההתרגשות מהקאמבק של קפולסקי עדיין לא שככה, ובנו הוא עורר חשק עז לעוגת הטורט העשירה והגבוהה של הקונדיטוריה, מצופה כהלכתה בהרבה קצפת עם שוקולד, אז השגנו את המתכון, והאמת זה יותר פשוט ממה שדמיינו
מירב שיינר מפנקת בעוגה מוגזמת עשויה בלילת ספוג עשירה ודחוסה הנחתכת לשלוש שכבות וביניהן קרם עשיר והפתעות
את העוגה הזו לא צריך להכין מראש, לא צריך לדעת לאפות ואפילו אין צורך בתנור