כמו בקונדיטוריה: מתכון לפלודן פרג של קפולסקי
איזה כיף שקונדיטוריית קפולסקי חזרה אל חיינו, ואיתה עוגות הפרג המשגעות, אז אחרי שטעמנו את כל העוגות, היינו מוכרחים להשיג לכם מתכון לפלודן הפרג הנפלא, המותאם למטבח הביתי
איזה כיף שקונדיטוריית קפולסקי חזרה אל חיינו, ואיתה עוגות הפרג המשגעות, אז אחרי שטעמנו את כל העוגות, היינו מוכרחים להשיג לכם מתכון לפלודן הפרג הנפלא, המותאם למטבח הביתי
ההתרגשות מהקאמבק של קפולסקי עדיין לא שככה, ובנו הוא עורר חשק עז לעוגת הטורט העשירה והגבוהה של הקונדיטוריה, מצופה כהלכתה בהרבה קצפת עם שוקולד, אז השגנו את המתכון, והאמת זה יותר פשוט ממה שדמיינו
הרשת הותיקה שאם נרצה או לא מהווה אבן דרך בקולינריה הישראלית, צפויה לחזור לחיינו בעתיד הקרוב. לרגל המאורע, אנחנו מזמינים אתכם לבחור את המנה שהכי חסרה לכם
הכונס של "ויטה פרי הגליל" צפוי להעביר את סימני המסחר של קפולסקי, ריץ' וויטה לידי זכי שלום ו 'חצי חינם'