מהפכה בשחקים: השינויים שעוברים על האוכל במטוס
האם בקרוב תוגש החמגשית המבאסת במנות סו וויד מפוארות? ארוחת גורמה בגובה של 30,000 רגל מעולם לא נראתה קרובה יותר
האם בקרוב תוגש החמגשית המבאסת במנות סו וויד מפוארות? ארוחת גורמה בגובה של 30,000 רגל מעולם לא נראתה קרובה יותר
השיטה שמבשלת נתחי בשר, דג או ירקות לשלמות כבר לא בבעלותם הבלעדית של השפים. מכשירי הסו וויד הביתיים הפכו לזולים ונגישים, עם שפע יתרונות: גם למאותגרי מטבח יצא נתח מושלם, אפשר להכין מראש ולצלות לפני ההגשה, ומעל לכל - הטעם. המדריך המלא לבישול בוואקום
מלחמת הריגול הגדולה והענן מעל דימונה, בלה חדיד ואגם בוחבוט, מדריד ופדינגטון: מגזין סוף השבוע של וואלה! NEWS
טכניקת הבישול בוואקום (סו-וויד) פופלארית מאוד בקרב שפים ובשלנים מומחים שטוענים שהיא מעניקה למזון טעמים משובחים יותר, אולם מדענים שבחנו את המנות מזהירים - זה מלא בחיידקים
בשנים האחרונות הבשלנים הביתיים מעלים את הרף, ומשפרים את יכולות הבישול שלהם באמצעות טכניקות חדשות. על כן, לא מפתיע שהסו-ויד הבייתי מאיים להיות הטרנד של 2016. מה זה בכלל ואיך מבשלים בזה? השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה התנדב להסביר