מטבוחה בדיוק כמו של סוליקה
לנגב בה את החלה של שבת, להניח מעל הקוסקוס או לשבור לתוכה ביצים בשביל שקשוקה - אבי ביטון מלמד איך להכין מטבוחה כמו בסוליקה
לנגב בה את החלה של שבת, להניח מעל הקוסקוס או לשבור לתוכה ביצים בשביל שקשוקה - אבי ביטון מלמד איך להכין מטבוחה כמו בסוליקה
דוכן מלכלך ידיים, אינספור מארזי פסח חגיגיים ואפילו פתיחה חדשה-מחודשת. בקיצור, קבלו את החדשות הכי טעימות בישראל
280 שקלים קנו לאבי אפרתי ארוחה מספקת לארבעה אנשים בסוליקה, ואפילו נשארו ממנה עודפים ליום שלמחרת. אם אתם מתגעגעים לאוכל של הסתבא המרוקאית שלכם (או אם אין לכם אחת כזאת) זה בדיוק המקום להתארגן על אוכל של בית בימים אלו
אבי ביטון מכין לנו את אחת ממנות הדגל של מעדניית סוליקה שלו, קציצות בשר עם אורז, עם מרכיב סודי שמקנה להן מעטפת פריכה וטעימה במיוחד
אבי ביטון חוזר לבשל ופותח בעוד כשבועיים את מעדניית סוליקה החדשה שלו בצפון תל אביב. בתפריט: עשרות סוגים של אוכל ביתי, בהם גם הקציצה הביתית המושלמת