איך עד היום לא כתבו על מוטי שקשוקה?
המונה מוצא את דוכן השקשוקה שגורם לו להישבע שכל נסיעה שלו לאיזור משמר הנגב תכלול ביקור בה, בזכות השקשוקה, בזכות המרגז, בזכות המלבי, בזכות הלימונדה, ובעיקר בעיקר בזכות החיוך של מוטי
המונה מוצא את דוכן השקשוקה שגורם לו להישבע שכל נסיעה שלו לאיזור משמר הנגב תכלול ביקור בה, בזכות השקשוקה, בזכות המרגז, בזכות המלבי, בזכות הלימונדה, ובעיקר בעיקר בזכות החיוך של מוטי
בדיוק בגבול שבין רמלה ללוד, מגלה המונה את פינת מן, שם עושים בגט חם וטרי מהתנור עם ירקות חמים על הפלאנצ'ה, קבבים ביתיים ושמנמנים ונקניקיות מרגז חרפרפות, אם יש מדרגות לגן עדן הן כנראה יוצאות מכאן
המונה מגיע אל "טעים לי" בלוד ומתוודע לראשונה לנקניקיות המרגז של דהן, פיתה צנועה שנותנת בראש להרבה להטוטני פיתה בארצנו, אם אתם מבינים למי הוא מתכוון
בגט עצום עם פצפוצים של טריות ממולא בקבב טרי ונקניקיית מרגז - המונה מוצא אוצר על כביש החוף, ומה רבה שמחתו כשהוא מגלה את המחיר שלו
לא קל לרצות את המונה טועם, במיוחד כשזה מגיע לנקניקיות מרגז. מאז שהיה ילד, הוא לא הצליח למצוא הרבה מקומות שיודעים לתבל אותן ברמת החריפות המדויקת. הפעם הוא מצא מקום, שלא רק שעושה את זה נכון, הוא גם מגיש אותן בפרנה מרוקאית חמה
המונה טועם מצא בראשון לציון גריל בר שמגיש פיתה מדושנת בנקניקיות מרגז שמנמנות, ושמח לגלות שהן גם עשירות בטעם וגם חפות מחריפות שורפת
מתי בפעם האחרונה אכלתם בשר שלא התכווץ על האש? מישל אומן המנגל מסטקיית דקר, הכין במיומנות סטייק טחול אגדי ונקניקיית מרגז ביתית הכי טעימה בארץ. המונה מוצא מרבץ זהב של חלקי פנים
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק את המתכון הסודי של השקשוקה המדוברת בארץ