למלא את הבית בריחות אפייה: חצ'פורי גיאורגי, שלב אחר שלב
מתכון לחצ'פורי נהדר שנאפה בתנור במילוי מחית שעועית אדומה ויכול להוות אופציה נהדרת להפסקת עשר או ארוחת ערב קלילה מחוץ לבית
מתכון לחצ'פורי נהדר שנאפה בתנור במילוי מחית שעועית אדומה ויכול להוות אופציה נהדרת להפסקת עשר או ארוחת ערב קלילה מחוץ לבית
מאפים אישיים וזהובים עם הרבה שמן זית, זעתר וגבינה בולגרית שכיף לפתוח איתם שולחן בראנץ' או ארוחת ערב משפחתית
כור ההיתוך הבצקי הזה נולד כפופ-אפ במהדורה מוגבלת עם תנובה, אבל כדאי מאוד שמישהו יתעשת שם ויחשוב לחתום קבע
אחרי תקופה ארוכה של ריחוק חברתי, בעיקר מהסבים והסבתות היקרים ללבנו, חג שבועות הנוכחי הוא מבחינתנו בסימן חזרה לבית סבתא. אז קפצנו לבית גיל הזהב בקריית אתא ויצאנו עם שלושה מתכונים חגיגיים ומסורתיים לחג
המונה מוצא בסמוך לשוק פ"ת מאפייה גרוזינית, עם כל המאפים המפורסמים של העדה וחצ'פורי גבינות אחד - מאפה חלבי שמן ומענג שאוכלים ישר מהתנור ואי אפשר שלא להכנע לו
בפעם הראשונה בחייו מגיע המונה לקרית אתא, מנצח בהתערבות ומוצא מאפייה גרוזינית מדהימה שגורמת לו לגלח חצי דלפק ולבזבז הרבה יותר כסף מהמתוכנן
המטבח הגרוזיני מפורסם במבחר בצקים מרטיט. ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה הטבעונית, מעניקה מתכון משמח לחצ'פורי מנגולד שיככב בשבועות, לרגל פסטיבל אוכל וספרות שמתקיים בירושלים
אין כמו שקשוקה לארוחת בוקר, על אחת כמה וכמה אם היא נכנסת לתוך מאפה חצ'פורי גיאורגי, רך וזהוב
המונה לא ידוע בדחיית סיפוקים, אבל בחולון הוא מוצא חצ'פורי גרוזיני חם מהתנור ששווה כל רגע של המתנה
המטבח הגיאורגי מצטיין במיני לחם ומאפים משובחים. השף-קונדיטורית אירמה קזר מלמדת איך מכינים את הלוואשי, הלחם הגיאורגי, חצ'פורי במילוי תפודים וחינקלי ממולא גבינות