היא הסתכלה עליי ברוך וניסתה להבין: "שאלת אותי אם המנות מספיק גדולות?"
המקומות שבהם אפשר למצוא את פלא הבצק הזה הולכים ומתמעטים, והגיע הזמן שמישהו יפתח פה כבר את האור
המקומות שבהם אפשר למצוא את פלא הבצק הזה הולכים ומתמעטים, והגיע הזמן שמישהו יפתח פה כבר את האור
ראצ'ה, מסעדה גרוזינית שהעתיקה את מיקומה מירושלים לתל אביב לפני מספר שבועות, היא מקום שמייצר חוויה פולקלורית שמחה ומסורתית, אבל איך האוכל שם? עם מקצה שיפורים קל, היא יכולה להפוך למסעדה שמגישה אוכל עממי טוב מאוד
אחרי ההצלחה המסחררת של החצ'אפורייה בשוק מחנה יהודה בירושלים, החליט הבעלים טנגו שביט לפתוח מקום נוסף במרכז העיר, שיגיש אוכל גרוזיני בשרי
המטבח הגיאורגי מצטיין במיני לחם ומאפים משובחים. השף-קונדיטורית אירמה קזר מלמדת איך מכינים את הלוואשי, הלחם הגיאורגי, חצ'פורי במילוי תפודים וחינקלי ממולא גבינות