לקצב של תל אביב כבר היה המבורגר מושלם. עכשיו יש לו גם "כריך קצבים"
כי בסוף, אחרי כל המילים, זה רק הבשר
כי בסוף, אחרי כל המילים, זה רק הבשר
רשת חינאווי Wine & More, מרחיבה את פעילותה העסקית ומשיקה מתחם קולינרי חדשני בעיר נצרת עילית. מתחם הקונספט מתפרש על פני שטח של 850 מ"ר ומאגד תחת קורת גג אחת שטח מסחר ומסעדה. היקף ההשקעה בהקמת המתחם נאמד בכ-5 מיליון שקל
הבשר הוא של חינאווי, ואם אתם צריכים אחרי המשפט הזה עוד משהו, יכול להיות שלא קראתם טוב
שני ענפים של אחת ממשפחות הבשר המפורסמות בישראל החליטו להרים מנגל ולמכור שיפודים, ואנחנו נכנסנו לתוך הבלגן הזה רעבים
כבר 20 שנה שאיטליז חינאווי מספק ללקוחות נתחי בשר מובחרים ובורר בפינצטה את הבשר האיכותי ביותר ללא פשרות
משפחת חינאווי, בעלת אטליז ביפו, תובעת חצי מיליון שקל מהמגזין טיים אאוט ומהבעלים יובל סיגלר. לפי כתב התביעה, שהגיע לידי וואלה ברנז'ה, "פורסם מידע כוזב ומטעה בעניין עסקם של התובעים" - אשר נגע לעסק בבעלות אחרת, הממוקם בת"א
חנות חדשה לרשת "וויין אנד מור" נפתחה ברחוב בן יהודה בת"א, הכוללת איטליז וחדר יישון, פרומז'רי ולחמי בוטיק
חגי דולב - הלוא הוא תיאודור - שהביא לתל אביב את הסנדוויץ' האגדי עם השילובים המופלאים, חוזר לחרוץ לכם גבינה
ארבעה טיפים של בשארה חינאווי למנגל מוצלח ביום העצמאות, כולל פינוק לצמחונים