למה אתם חייבים לשלב חגבים בתזונה שלכם? (וכן, זה כשר)
יש בהם מלא ערכים תזונתיים, הם יכולים להעשיר טעמים רבים, ולשילובם בתזונה יש אפילו חשיבות אקולוגית. אז למה אנחנו כל כך נרתעים מלאכול חגבים?
יש בהם מלא ערכים תזונתיים, הם יכולים להעשיר טעמים רבים, ולשילובם בתזונה יש אפילו חשיבות אקולוגית. אז למה אנחנו כל כך נרתעים מלאכול חגבים?
בחיפושיו אחר הסנדוויץ' המושלם, הגיע אבי ביטון רגע לפני חנוכה למזווה בפרדס חנה - כרכור, שם הכין לו דור כהן, סופגניה טריה במילוי אסאדו מעושן' מפורק מvעצם' עם איולי לימונים כבושים. המצאה גאונית או שילוב הזוי?
הגיע הזמן לשכוח מהדימוי ההיפי של פרדס חנה - כרכור ולהכיר את האזור הקולינרי הכי לוהט של התקופה. סיור ביעד שיעשה אתכם רעבים ויגרום לכם להתניע את הרכב
כרכור מתחדשת במקום חדש שנקרא המזווה - טאפאס בר בסגנון ברצלונאי. בתפריט: מנות קלילות על קיסם, וקונספט תמחור יוצא דופן