עבודת שורשים: הייננים שדוגלים בכרמים ללא הרכבה
יקב קסטל אירח ייננים וכרמים אירופאים שעובדים עם כרמים ללא הרכבה. מירה איתן הייתה שם וניסתה לברר האם היינות שלהם אכן טובים יותר, או שמא מדובר בגימיק
יקב קסטל אירח ייננים וכרמים אירופאים שעובדים עם כרמים ללא הרכבה. מירה איתן הייתה שם וניסתה לברר האם היינות שלהם אכן טובים יותר, או שמא מדובר בגימיק
היין החדש בסדרת BETA של יקבי ברקן, נעשה מזן ענבים שגדל בארץ לפני מאות או אלפי שנים. MW עידו לוינסון סיפר לנו איך הוא עשה את היין ומה הוא מדמיין כשהוא חושב עליו
השלג מכסה בימים אלה את הכרמים בצפון. מעיין חי, מנהלת המחלקה החקלאית של יקב רקנאטי, סיפרה לנו על השפעת השלג על איכות היין. כנסו, יש גם יופי של תמונות
"למרות שהיה חורף יחסית חם, בהשוואה למה שרגילים ברמת הגולן, בצפון הרמה במקומות הגבוהים הכרמים נהנו מטמפרטורה קרה, כך שאצלנו זה קצת שונה משאר הארץ." האגרונום יהודה מוריסון משוחח עם מירה איתן על בציר 2021 בכרמים של יקב רמת הגולן
אחרי שחקר ואיתר זני גפן מימי בית שני שמהם יוצר יין איכותי, ד"ר שיבי דרורי, מרכז מחלקת חקלאות ויין במו"פ אזורי מזרח: יו"ש ובקעת הירדן וראש מסלול יין באוניברסיטת אריאל, פיתח מערכת רובוטית שבודקת את מצב היין במהלך תסיסתו ומספקת נתונים לייננים, שיסייעו לשפרו
הפקה מיוחדת לשבועות: מה קורה כש-7 צלמי אוכל פוגשים 7 שפים שמכינים 7 מנות מ-7 המינים? חגיגה קולינרית מרשימה שעושה הרבה כבוד לביכורי ארצנו