וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תמונות של מדריך אפייה

ארכיון התמונות של מדריך אפייה16 תמונות משויכות לתגית זו

  • חבילת תרד
  • שוטפים היטב את התרד, וקוצצים
  • משמנים את משטח העבודה, ופורשים עליו את בצק העלים
  • מפזרים את התרד על גבי כל הבצק
  • מהדקים מעט
  • וחותכים את הבצק באמצע
  • מגלגלים כל מרובע ל"רולדה"
  • חותכים את ה"רולדה" לטבעות ברוחב כף יד
  • טבעת בורקס תרד
  • באמצעות שכבת הבצק החיצונית של כל טבעת, אוטמים צד אחד שלה
  • הופכים את הטבעת, ומועכים אותה
  • עד שנוצר עיגול בקוטר של כ-15 ס"מ
  • טורפים את הביצה, ובאמצעות מברשת מורחים אותה על גבי הבורקסים
  • מגרדים באמצעות פומפייה גבינה על גבי הבורקסים
  • בורקס תרד אפוי
  • בורקס ז'ק
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully