תמונות של מדריך אפייה
ארכיון התמונות של מדריך אפייה16 תמונות משויכות לתגית זו
חבילת תרד שוטפים היטב את התרד, וקוצצים משמנים את משטח העבודה, ופורשים עליו את בצק העלים מפזרים את התרד על גבי כל הבצק מהדקים מעט וחותכים את הבצק באמצע מגלגלים כל מרובע ל"רולדה" חותכים את ה"רולדה" לטבעות ברוחב כף יד טבעת בורקס תרד באמצעות שכבת הבצק החיצונית של כל טבעת, אוטמים צד אחד שלה הופכים את הטבעת, ומועכים אותה עד שנוצר עיגול בקוטר של כ-15 ס"מ טורפים את הביצה, ובאמצעות מברשת מורחים אותה על גבי הבורקסים מגרדים באמצעות פומפייה גבינה על גבי הבורקסים בורקס תרד אפוי בורקס ז'ק