הארוחה הכי טעימה שתכינו ב-10 דקות: פטוצ'יני לימונה
עונת הלימונים בשיאה והשף עידו פיינר מנצל אותם כדי להכין פטוצ'יני לימונה, מנה המבוססת על שני מרכיבים בלבד - לימון וחמאה, שיוצרים יחד מנה מושלמת ועשירה בטעם
עונת הלימונים בשיאה והשף עידו פיינר מנצל אותם כדי להכין פטוצ'יני לימונה, מנה המבוססת על שני מרכיבים בלבד - לימון וחמאה, שיוצרים יחד מנה מושלמת ועשירה בטעם
לפני שנה החליט השף עידו פיינר לסגור את המסעדה שלו בת"א, לעזוב את העיר ולהצטרף לחיי המושב של בת זוגו, שי שבח, בעלת חוות קיימא בארותיים. כעת הוא מצטרף למטבח של מסעדת רוברטה וינצ'י בשיתוף פעולה זוגי יוצא דופן. חלק ראשון בהפקת מתכונים מיוחדת
רגישות נשית זו לא קללה אלא ברכה, בטח כשמדובר באוכל. שי שבח ייסדה חווה חקלאית, רות בן חיים היא הייננית הראשונה בארץ וקלליה די קונסיליו לקחה על עצמה להביא את המטבח האיטלקי המסורתי למחוזתינו .יום האישה הוא זמן מצויין לקבל השראה מנשים חזקות שחוגגות את הנשיות
שוק הנמל בת"א נערך לדיסקושוק, פעילות ייחודית במסגרתה יסבירו לכם איך מנצלים את שאריות האוכל ומכינים מהם מטעמים במקום לזרוק לפח