מאחורי הקלעים: לכל אדם יש זכות לאוכל טעים
דרכו של רפרם חדד במסלול הסלואו פוד החלה דווקא משיעור אמנות על עגבנייה. מאז, כבר 8 שנים, הוא נחשב לאחד ממובילי התנועה בארץ. "האוכל פה יכול להיות יותר טעים", הוא אומר
דרכו של רפרם חדד במסלול הסלואו פוד החלה דווקא משיעור אמנות על עגבנייה. מאז, כבר 8 שנים, הוא נחשב לאחד ממובילי התנועה בארץ. "האוכל פה יכול להיות יותר טעים", הוא אומר
האמן והשף התאילנדי רירקריט טיראווניג?יה חבר לצלם ואיש הסלואו פוד הישראלי רפרם חדד, ויחד הם יעלו במתחם ארטפורט בת"א מיזם פתוח לקהל, של ארוחה שיתופית. בואו רעבים
"מדריך רפרם לכלא הלובי" מנסה להתמודד בהומור ומודעות עם הסיפור האוטוביוגרפי של כליאה ושבי בכלא הלובי. גם כאשר הרומן סובל מנפילות מתח, הסיפור מצדיק את כתיבתו