מורן סלואו דינינג: תחנת "אוכל אמיתי" חדשה בצפון
האוכל מכאן, הצוות מחייך והסועדים מוזמנים לדבר עם השף. משהו טוב קורה במסעדה הזאת
האוכל מכאן, הצוות מחייך והסועדים מוזמנים לדבר עם השף. משהו טוב קורה במסעדה הזאת
ארווין פלר בשיתוף פגסוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סניף מקדונלד'ס שנפתח ברומא ב-1986 גרם להקמת תנועת-נגד בארץ המגף בשם "סלואו פוד", מזון איטי, שכנסיה הקולינריים והאג'נדה שלה איחדו מאות אלפים במטרה להציל תרבויות מקומיות, לעזור ליצרנים הקטנים וליהנות מהמתכונים של הסבתות. וכן, היא תקעה דגל גם בארצות הברית
דרכו של רפרם חדד במסלול הסלואו פוד החלה דווקא משיעור אמנות על עגבנייה. מאז, כבר 8 שנים, הוא נחשב לאחד ממובילי התנועה בארץ. "האוכל פה יכול להיות יותר טעים", הוא אומר