סותם עורקים: שחיתות נוסח קורדון בלו
המנה הזו היא ההוכחה לכך שגם חזה עוף פשוט יכול להפוך לארוחת שחיתות. ממלאים אותו בגבינה עתירת אחוזי שומן ובפרוסות כתף בקר, מוסיפים לחגיגה חמאה, פירורי לחם ופרמזן ופותחים כפתור
המנה הזו היא ההוכחה לכך שגם חזה עוף פשוט יכול להפוך לארוחת שחיתות. ממלאים אותו בגבינה עתירת אחוזי שומן ובפרוסות כתף בקר, מוסיפים לחגיגה חמאה, פירורי לחם ופרמזן ופותחים כפתור
בספר החדש של הקורדון בלו, לא תמצאו מתכונים חדשניים אבל הוא יתן לכם טיפים איך לחלק עוף ולהקפיא תבלינים
נציגת וואלה! אוכל בקורדון בלו מסיימת את קורס הקונדיטוריה בקורדון בלו עם 3 קילו עודפים, מיומנויות בשוקולד ועתיד עם מלגה
בשיעור האחרון ב'קורדון בלו' לימדו את יעל עמית ששוקולד הוא לא טיפש ושהכי טוב להתנשק אתו בפה כדי לבדוק שהוא בטמפרטורה הנכונה לעבודה
העוגות נופלות ליעל עמית מהידיים ולכן היא פוצחת בתכנית אימונים לקראת המבחן הסופי בלימודי קונדיטוריה ב"קורדון בלו". אם אתם בלונדון תוכלו לטעום מפס הייצור שלה
יעל עמית משפרת זמני הקצפה ומתאמנת בהכנה סיזיפית של עוגות מסורתיות. גם אם עבר זמנן שום קורס קונדיטוריה ב'קורדון בלו' לא יהיה שלם בלעדיהן
יעל עמית רחרחה מקרוב את הסטודנטים שילמדו איתה ב'קורדון בלו'. המראה על התקרה קצת בלבלה אותה ועם קרוקס לא תראו אותה שם
יעל עמית עושה 'גראנד טור' ב'קורדון' בלונדון ומגלה לתדהמתה שרוב הסטודנטים כמעט נרדמים ולא צריך לשטוף כלים. מסט הסכינים המפואר שקיבלה עם ההרשמה היא ממש מבסוטה
יעל עמית נחתה בלונדון כדי ללמוד בישול וכבר עושה ג'וגינג עם אשתו של ג'יימי אוליבר. מחיר הקורסים של ה'קורדון בלו' כמעט וגרם לה להתקף לב, אבל בקרוב גם היא תחבוש כובע לבן
יעל עמית, בת 30, עזבה משרה נחשקת במשרד פרסום לטובת לימודי קונדיטוריה ב'קורדון בלו' בלונדון. מדי שבוע היא תכתוב כאן על הלימודים במוסד הנחשב, והפעם איך בכלל קרה כל הטירוף הזה