מאפה גיאורגי ממולא בשר
ארז קומרובסקי מפתיע עם מתכון לצ'יבורקי - מאפה גיאורגי מטוגן במילוי בשר, ומציע להרים כוסית וודקה בין מאפה למאפה, להשלמת החוויה
ארז קומרובסקי מפתיע עם מתכון לצ'יבורקי - מאפה גיאורגי מטוגן במילוי בשר, ומציע להרים כוסית וודקה בין מאפה למאפה, להשלמת החוויה
אין בצק טעים יותר מכזה שעובר טיגון. הבשלנית הגרוזינית אסתר דנסון מכינה צ'יבורקי במילוי בשר וכיסוני ופרשקי במילוי פירה לוביה ובצל מטוגן שיגרמו לכם לשכוח מהדיאטה
הבשלנית הבוכרית בלה שמעונוב ממסעדת קניאל בשרים מנדבת את המתכון המשפחתי לצ'יבורקי מסורתי: מאפה מטוגן במילוי בשר
למי שאין כוח לריחות הטיגון במטבח הביתי אבל עדיין רוצה לחגוג את חנוכה: קבלו המלצה ל-10 מנות מטוגנות מצטיינות
משפחת מרגילן הביאה את המתכונים עוד מבוכרה והיום הם מבשלים כיסונים בוכריים כמו שהסבתות היו מבשלות. כתבת מתכונים ראשונה