ביצ'ק: מאפים בוכרים במילוי דלעת ובשר
ארז קומרובסקי מכין במטבחו במתת מאפי ביצ'ק משולשים במילוי דלעת ובשר, שיככבו במשתה הפורים שלכם - פשוט כי הם מושלמים לצד כוסית אכוהול (יותר מכל אוזן המן שאנחנו מכירים)
ארז קומרובסקי מכין במטבחו במתת מאפי ביצ'ק משולשים במילוי דלעת ובשר, שיככבו במשתה הפורים שלכם - פשוט כי הם מושלמים לצד כוסית אכוהול (יותר מכל אוזן המן שאנחנו מכירים)
הבשלנית הבוכרית בלה שמעונוב ממסעדת קניאל בשרים מנדבת את המתכון המשפחתי לצ'יבורקי מסורתי: מאפה מטוגן במילוי בשר