פילה דניס עם תפוחי אדמה ים תיכוניים
למנה ראשונה או כעיקרית: פילה דניס עם עור פריך שמוגש לשולחן מעל פלחי תפוחי אדמה אפויים בתוספת תיבול ים תיכוני עם זיתים שחורים, גרידת לימון ופטרוזיליה טריה
למנה ראשונה או כעיקרית: פילה דניס עם עור פריך שמוגש לשולחן מעל פלחי תפוחי אדמה אפויים בתוספת תיבול ים תיכוני עם זיתים שחורים, גרידת לימון ופטרוזיליה טריה
השף הלל תוקוולי שוב הופך מנה ביתית מוכרת למנת ביסטרו יפה ומלאה בטעמים. הפעם הגזר המרוקאי הופך לקרם עשיר, ומעליו פילה הדניס מקבל פריכות בעזרת טריק פשוט