ערוק, לביבות הירק המושלמות בעולם
תועפות ירק, ריחות של כמון וכמה חוקי טיגון פשוטים יהפכו את לביבות הירק האלו למעדן עיראקי אמיתי
תועפות ירק, ריחות של כמון וכמה חוקי טיגון פשוטים יהפכו את לביבות הירק האלו למעדן עיראקי אמיתי
לכל עדה יש את קציצות הירק שלה. אלו שלמדתי להכין מסבתי, יוצאת עיראק, נקראות ערוק. המרכיב העיקרי שבהן הוא תפוחי אדמה מעוכים לפירה, ואת הגוון הירוק הן מקבלות בזכות המון פטרוזיליה
אם הן לא יתחסלו באותו הרגע, אפשר לארוז אותן בכריך עם טחינה וירקות וליהנות מהן גם מחוץ לבית
הקציצות של חן מזרחי יגרמו לילדים להתאהב וזה בדיוק מה שהם וגם אתם תשמחו לנשנש אחרי הבריכה או הים. אם אתם רוצים ממש להשקיע, תארזו אותן בכריך עם טחינה וירקות טריים ותתכוננו לביס של החיים
השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 שבשוק הכרמל פותח שולחן ארוחת בוקר מלא במטעמים עיראקיים כולל חצילים בנענע, סלט עגבניות עם עמבה, ביצים חומות וקציצות ערוק ריחניות