בייגל בצל מסורתי, שלב אחרי שלב
בתנור עתיק משנת 1924 אופים במאפיית מלכה כהן שבקיבוץ גשר מאפים מופלאים. הנה מתכון לבייגל הבצל המושלם שמככב בספר המתכונים של קיבוץ גשר שלב אחרי שלב
בתנור עתיק משנת 1924 אופים במאפיית מלכה כהן שבקיבוץ גשר מאפים מופלאים. הנה מתכון לבייגל הבצל המושלם שמככב בספר המתכונים של קיבוץ גשר שלב אחרי שלב
רגע לפני שהתפוזים יוצאים לחופשה והטמפרטורות נוסקות, מומלץ לקנות כמה שיותר מהפרי הכתום ולהכין ריבה מתוקה וסמיכה
בתוך הבצק של הלחם אפשר להטמין לא מעט הפתעות. כאן מכינים במאפיית מלכה כהן לחם מחמצת ארומטי משובץ לימונים כבושים, בצל מטוגן ועלי כוסברה ויש גם קיצור דרך עם שמרים