למרות הכל: מסעדת מי ומי נפתחת מחדש
לאחר שהודיעה על סגירתה בשל הפגיעה הכלכלית הקשה שהביאו איתן עבודות הרכבת הקלה בתל אביב, המסעדה המפורסמת מי ומי הודיעה על פתיחתה המחודשת על ידי עובדי המקום הותיקים
לאחר שהודיעה על סגירתה בשל הפגיעה הכלכלית הקשה שהביאו איתן עבודות הרכבת הקלה בתל אביב, המסעדה המפורסמת מי ומי הודיעה על פתיחתה המחודשת על ידי עובדי המקום הותיקים
מי ומי נפתחה בסוף שנות ה-60, והפכה עם השנים למוסד של ממש בזכות בשר איכותי, סלטים טובים וקינוח בוואריה אגדי שהלך לפניה. כעת היא מודיעה על סגירתה בשל עבודות הרכבת הקלה שגרמו לפגיעה אנושה בהכנסות
עבודות הרכבת הקלה בתל אביב מתחילות, ועד לקידמה ולרווחה צפויות כמה שנים לא קלות לבעלי העסקים. סיור בעקבות תוואי הרכבת מעלה שלא מעט מבעלי העסקים מודאגים. "אם ללקוחות שלי לא תהיה גישה - מה אני אמור לעשות?"
הזמן במי ומי כמו קפא מלכת, מתוך אידאולוגיה. כסאות הבר חגגו 40, יש אנשי צוות שעובדים פה מהיום הראשון, והתפריט זהה לחלוטין: הסטייק אותו סטייק והבוואריה האגדית גם