ג'אנגל טי, קריית אונו: בועות טעימות של מציאות אחרת, ממש כאן
מזרח רחוק, מזרח תיכון, הכול מתחבר
מזרח רחוק, מזרח תיכון, הכול מתחבר
עונת המחלות כאן, ומלבד הדרכים הקלאסיות להישמר מהן - תה עם דבש, מרק עוף וחיסון שפעת - יש עוד כמה דברים קצת פחות מוכרים שיכולים לשמור עליכם ממחלות חורף מציקות. הנה 5 צמחים שכדאי לכם לנסות
משקה המאצ'ה כבר הפך מזמן מטרנד לעובדה מוגמרת בבתי קפה ומאפיות שמצרפות אותו לתפריט. דיאטנית מסבירה עד כמה הוא בריא לכם ולמה כדאי לכם לשתות אותו בבוקר
ביום רביעי השבוע יצוין 'יום התה הבינלאומי', סיבה טובה לעבור בין שקיקי תה, חליטות בתפזורת וכמה משקאות רותחים שמבטיחים (חלקם אפילו מקיים) להילחם בהשפעות הזמן. מה כל כך מיוחד בתה? עד שהמים ירתחו, הנה כמה עובדות על תה
אירני סחר, המתמחה ביבוא ושיווק מוצרי מזון פרימיום בריאים, תשווק בישראל באופן בלעדי משקה מאצ'ה טבעי, של המותג היפני '22 Carbon', העשוי מ-100% אבקת תה ירוק יפני מסורתי
אפילו החוקרים נדהמו: תמצית התה הירוק המריר שמגיע מטקסי התה המסורתיים של יפן, הצליחה לנתק את אספקת האנרגיה לתאי סרטן אנושיים, עד שאלה הפכו ללא פעילים ובסופו של דבר מתו
היפנים סבורים כי חווית הכנת המאצ'ה חושפת אותנו למשמעות החיים. הכירו את האבקה שמסייעת לנו לחיות בהרמוניה עם עצמנו ועם העולם
הקונדיטורית ליאור משיח, לוקחת את עוגת השיש הבחושה והאהובה לטיול ביפן ויוצרת משחק טעמים וצבעים מטריף בין שומשום שחור לאבקת מאצ'ה ירוקה
גם אתם נבהלים מכל הקלוריות הנלוות לחג השבועות? השף אוהד קורי מקפה לואיז מגיש כנאפה בגרסה טעימה ושפויה
לא, זה לא פיסטוק: המאצ'ה, אבקת תה ירוק יפני, הופכת ללהיט גם בארצנו הרחוקה. לכבוד הקיץ שמתקרב, גלידריית אייסברג מלמדת אותנו איך מכינים גלידה בטעם מאצ'ה במטבח הבייתי