ברד פודינג מלוח, לשבועות ובכלל
גירסה עם קצת פחות רגשות אשם לברד פודינג האהוב. החלה מוחלפת בלחם מחמצת, השמנת בחלב ויחד עם פטריות, בצל ירוק וקשקבל מתקבל מאפה שחום וטעים כל כך, שמעכשיו הולך להיות הכוכב בארוחות הערב בבראנץ' של סופ"ש ואפילו בארוחת שבועות
גירסה עם קצת פחות רגשות אשם לברד פודינג האהוב. החלה מוחלפת בלחם מחמצת, השמנת בחלב ויחד עם פטריות, בצל ירוק וקשקבל מתקבל מאפה שחום וטעים כל כך, שמעכשיו הולך להיות הכוכב בארוחות הערב בבראנץ' של סופ"ש ואפילו בארוחת שבועות
לכבוד החופש הגדול שמתחיל רשמית מחר, מפנקת איילה ג'ני את כל הילדים המאושרים במתכון לחלה מטוגנת הכי טעימה שיש וגם מוסיפה רוטב קיצי ומתוק
השף גיא ארבל והקונדיטור ירון שנלר מקבוצת מסעדות בנדיקט מפנקים בשני מתכונים מיוחדים לבוקר חג המולד, כי גם אם רובנו לא חוגגים אותו עדיין כיף להתנחם איתם בשבת בבוקר
בלי הכנה של בצק, מנצלים את שאריות הלחם מאתמול למנה משגעת. מוסיפים ללחם גבינה מגוררת וסלמון מעושן, ונותנים לכל הטוב הזה לבעבע בתנור עד שמתקבל מאפה רך מבפנים ושחום מבחוץ
מתכוני ניצול שאריות מובילים לפעמים למנה מושלמת. כך גם במקרה של הלחם האבוד. שף אלדד שמואלי מצפון אברקסס של אייל שני בת"א מסביר איך מכינים אותו נכון