5 כריכים נפלאים לבית הספר
הרגע המיוחל הגיע וחודש ספטמבר נפתח, אז קבלו רעיונות לכריכים מזינים ולא מסובכים שהילדים שלכם לא יוכלו לסרב לאכול
הרגע המיוחל הגיע וחודש ספטמבר נפתח, אז קבלו רעיונות לכריכים מזינים ולא מסובכים שהילדים שלכם לא יוכלו לסרב לאכול
ברוכים הבאים למועדון שלישי
הילדים כבר חזרו למסגרות החינוך, והנה הרגע שבו צריך לחשוב מה מכינים להם לארוחת הצהריים. שאלנו את הבעלים של עסקי האוכל המובילים בבאר שבע - ואלה וההמלצות שלהם
הנה משהו שיעסיק הורים לכ-2 מיליון תלמידים החל מעוד שלושה שבועות, האוכל שיכינו וישלחו עם הילדים בכל בוקר. כהכנה לחזרה אל בית הספר, אספנו טיפים שיעזרו לנו לשמור על הבריאות של היקרים לנו מכל. לגזור ולשמור
מי מאיתנו לא אוכל כריך מדי פעם? השאלה אם אתם יודעים כמה מה שיש בפנים ובחוץ עלול להזיק לכם לבריאות. הנה כל הסיבות לבחור בכריך בריא יותר
כריך חמאת בוטנים עם טוויסט, פריקסה, סלט ביצים ואפילו חביתת שיבולת שועל: כך תשדרגו את ארוחת הבוקר של הילד לבית הספר בקלות
סקר הכריכים שערכו מכון Kantar בשיתוף עם תנובה לקראת החזרה לבית הספר, מצא כי 60% מהכריכים מוכנים בידי האמהות. רק 6% מהילדים מכינים את הכריך בעצמם ו-2% מהילדים הולכים לביה"ס ללא כריך כלל. עוד נמצא כי חביתה, שוקולד וגבינה צהובה הם המאכלים הפופולריים בכריך
החגים לשנה זו אומנם מאחורינו אבל עונת האירועים בעיצומה, ההגבלות הוסרו וההתכנסות לגיטימית. בעיתוי מדויק עם תכיפות המפגשים מציגה רשת "מאפה נאמן" קולציית מגשים לאירוח מרובה משתתפים בבית, במשרדים או בחוץ
על אנשים שאוכלים מדי יום אותו התפריט כבר שמענו, אבל אישה שאוכלת אך ורק דבר אחד מאז גיל שנתיים - זה חדש. כעת, רגע לפני שהיא מתחתנת, היא הלכה לטיפול בהיפנוזה ששיפר את איכות החיים שלה
אין כמו להכין כריך איכותי שאפשר לאכול במהלך היום בעבודה, בלימודים או אפילו בבית כשרעבים פתאום. הנה כמה הצעות מעולות עם גבינת טל העמק, כולל כריך עם תותים. בתיאבון
עוד לא עברו שבועיים מאז שפתחו את המסעדה החדשה שלהם וקבוצת מחניודה פותחת מקום נוסף, ממש על אותו רחוב - GG Kubala שמו: דוכן של כריכים חמים בלחם קובלה, שהוא מין הכלאה בין קובנה לחלה, ואם זה נשמע לכם מגרה, חכו שתשמעו מה נכנס פנימה
זה ידוע שבתל אביב כולם יושבים בבתי קפה, גם באמצע היום, אז זה רק מתבקש שייפתחו עוד ועוד מקומות שמאפשרים את זה. קבלו חמישה בתי קפה חדשים ונהדרים בעיר ללא הפסקה, ועוד אחד ברמת גן הסמוכה
רחוב שוקן מתחדש במעדנייה של אנשי בית קנדינוף, ברוברטה וינצ'י יחגגו את ראשון המסיק עם תפריט שמן זית מיוחד, כשגם במסעדות גרקו יעשו לו את הכבוד הראוי, הרצועה הקולינרית בפסטיבל אודות ספרד וסדנת גבינות מיוחדת בבאר שבע, אז מי חיפש מה לאכול ולא מצא?
אחרי שכבשה את שוק האוכל המוסדי והפרטי, חברת "שיר בן" עתידה לפתוח מפעל גדול לכריכים בבאר שבע. "טריות, טעם מעולה וסטנדרט גבוהים הם אבות המזון שלנו", אומר סמנכ"ל החברה בן אוחיון
עכשיו, כשאין עוד חופש מבצבץ באופק כל שנותר לעשות זה לנצל את סופי השבוע כמו שצריך, וכל אחד יודע שסופ"ש טוב מתחיל בבית קפה טוב. הנה ארבע אופציות קצת אחרות, שאולי לא הכרתם. קפה עם ערך מוסף
החופש הגדול מגיע לקצו והגיע הזמן לתכנן חזרה לשגרה בריאה יותר. שווה להתחיל בכריך בריא שאיתו הילדים שלכם יפתחו את היום. הנה עשרה רעיונות לכריכים שהכנתם קלה ויש בהם ערכים תזונתיים טובים מאוד לגדולים ולקטנים
הדבר הכי טוב שיכול לקרות בסוף יום מתיש וחם הוא סנדביץ' מלא בפינוקים. לפניכם רשימת המרכיבים שחשוב להצטייד בהם, כדי להנדס את הכריך המושלם, כזה שהשלם בו עולה על סך חלקיו
מתחם שוק הפשפשים מגניב ויקר מדי עבור המונה, עד שהוא מגלה את הכריכים המושקעים של סנטו שמעניקים תמורה נדיבה וטעימה עבור 10 שקלים בלבד
אם גם אתם שאלתם את עצמכם איפה משיגים סנדביצ'ים מושקעים, הכתבה הבאה היא בשבילכם. רז רהב, המכונה רזי ברווזי, יפתח בסוף השבוע הקרוב את דוכן הכריכים שכולם מדברים עליו כשבין שתי פרוסות לחם יסתתרו שילובים מושקעים ויצירתיים
כשמתחשק להשקיע בסנדביץ' מענג אין כמו ג'בטה טרייה עם קורנביף עסיסי בתוספת ירקות. קבלו את הפינוק הבשרי האולטימטיבי
החלק הכי כיפי בהכנת כריכים הוא החיסכון בזמן: אפשר להכין בצ'יק צ'אק סנדביץ' מושחת ואיכותי שיהיה ארוחה שלמה ומפנקת. לרגל השקת מוצרי ה-Deli של עוף טוב עומר מילר מראה איך עושים את זה כמו המקצוענים
שני דוכני אוכל רחוב של מסעדות מצליחות יביאו בשורות מרגשות בחורף הקרוב. אצל רז רהב תוכלו לטעום בדוכן ברווזי סנדביצ'ים מושקעים, בהם גם כריך ברווז ודוכן הבודהה בול של ק-פה האנוי יגיש את טרנד הבריאות הכי חם בעולם
כריכים מטורפים במלגו ומלבר, בראנץ' חול המועד מפנק בקלארו, חפלה גדולה ביפו ועוד אירועי אוכל טעימים שקורים השבוע
לילד הבררן, לזה שאוהב להכין בעצמו ולאנין הטעם - שלושה מתכונים לכריכים טעימים ומזינים עם נקניק, שהילדים ישמחו לקחת לבית הספר
פתיחת שנת הלימודים היא מאורע שלא בהכרח נחשב למשמח עבור ילדים, אבל עם הכריך הנכון, הברנש הקטן יחנוך את ספסל הלימודים עם חיוך. חגי לפלר מגיש שמונה מתכונים פשוטים לכריכים שיעשו לתלמיד הטרי טוב על הלב
אחרי יותר מדי זמן שהכריכים המושקעים נפקדו מסצנת אוכל הרחוב התל אביבית, הגיעה שעת הסנדביץ'. במקום חדש מבית מעדניית יום טוב בשוק לוינסקי, הם מקבלים את הכבוד הראוי עם שלל אופציות מפתות
גם אם נראה לכם שהכנת כריך היא עניין של מה בכך, תתפלאו לגלות שרק שילוב נכון של כל המרכיבים יחד, יבטיח את הביס המושלם. לכבוד השנה שהחלה, קפה קסטל מצייד אותנו בשלושה מתכונים לכריכים, שכל אחד היה שמח לגלות בתיק שלו באמצע היום
הרצון של בני אדם להיות עצמאיים ולהיפטר מחיי שכירות, כך מסתבר, לא הולך לגווע, אבל זה לבד לא מבטיח הצלחה. איך מטמיעים חינוך עסקי אחיד ולמה אסור לסמוך על הידע של היזם? הרשת שפיצחה את חידת ההצלחה
כריך עסיסי משתי פרוסות לחם טוב, ביניהן פרוסות דקות של בשר רך וטעים, על ממרח מלא טעמים היישר מהבלנדר וירקות טריים: מה צריך יותר מזה בחיים?
בעולם המהיר שלנו כריכים הם פתרון מצוין: הם מהירים, קלים להכנה ויכולים להיות ממש טעימים. אלא שמרבית הכריכים מלאים בגבינות שמנות ובשר מלא בכולסטרול. התייעצנו עם יועצת התזונה לירון לוי-דהאן, וריכזנו עבורכם 5 כריכים פשוטים ובריאים מתחת ל-400 קלוריות
דווקא סיפור אהבה שלא צלח הוביל לפתיחתו של ניו יורקי חדש בשוק הפשפשים. תכירו את הדלי מרקט, מעדנייה יפואית שמוכיחה שכל סוף הוא התחלה חדשה
יום הסנדביץ' הבינלאומי שחל היום הוא תירוץ מצוין למלא בין שתי פרוסות לחם עולם ומלואו ולטרוף. סיון שטרנבך מהקפיטרי במתחם שרונה מעניקה מתכונים
אחרי החגים תיכף פה, ולקראת החזרה לשגרה חלי ממן ממליצה על מגוון של כריכים עשירים ומועשרים בחלבונים, סיבים ודגנים מלאים לארוחת עשר משביעה וטעימה
למי שרוצה לצייד את הילדים בקצת יותר מממרח שוקולד בין שתי פרוסות לחם, קבלו מתכונים ל-5 סנדביצ'ים מושקעים שיעזרו להתחיל את שנת הלימודים ברגל ימין
בכל הנוגע לארוחת העשר אי אפשר להתעלם מההמלצות התזונתיות, אבל אפשר לפתוח את הראש ולעגל פינות. רעיונות ומתכונים לשדרוג הכריכים והצעות לתחליפים
ההתחבטות הגדולה בימי בית ספר היא למעשה: מה לשים בכריך? מתכון בריא וטעים לממרח שקדים יכול לפתור את הבעיה
כל מה שאפשר לדחוף לכריך: ממרחים ורטבים חדשים, גבינה צהובה חדשה וטונה בוטיקית. חדשים על המדף
הנצר החדש למשפחת "רולדין" ההולכת וגדלה יתחשב בעובדי ההי טק של רמת החייל ויציע מגוון גדול של כריכים מוכנים לקחת