את המשלוח הזה אפילו הוא לא חשב להוציא. מזל שהוא נכנע בסוף
פיקניק ליד אחד היקבים היפים בישראל, מאסטר סושי שיחגוג איתכם את קבורת 2020 וקופסאות אוכל מפתיעות במיוחד: הכותרות הטעימות של השבוע
פיקניק ליד אחד היקבים היפים בישראל, מאסטר סושי שיחגוג איתכם את קבורת 2020 וקופסאות אוכל מפתיעות במיוחד: הכותרות הטעימות של השבוע
יום המשפחה הוא תירוץ מושלם לבדוק באיזה מסעדות הכי כיף לחלוק מנות, וליהנות יחד עם כל המשפחה (או חברים שהם כמו משפחה) מארוחת שרינג מושלמת
אלכסנדר כהן ו"יאקימונו" שלו מנחילים לישראל את התרבות היפנית דרך האוכל. יצאנו איתו לסיבוב בתל אביב ב-Lexus LS500 החדשה, כדי להבין איך פרפקציוניזם, תשוקה לטכנולוגיה מתקדמת ומגע יד אדם משפיעים לאט לאט גם על התרבות הישראלית. צפו
קפה חם וארומטי בתוך גביע טילון, גלידת שמנת עם רוגעלך, פופ-אפ של שטרודל וינאי ותפריטים שמחממים את הגוף והנשמה - אתו או בלעדיו, פותחים שבוע חורפי ומנחם במיוחד
במדינה שבה יש עשרות מקומות בהם מגישים סושי-פח, איכות הסושי של מסעדת יאקימונו היא מהמדהימות שיש. למרות הטיפול השבלוני בשאר סוגי האוכל והאווירה המיושנת, ארוחת הטעימות במסעדה בהחלט שווה את הכסף
פסטיבל המבורגרים צבעוני בבאר שבע, ספיישל חדש במקס ברנר, תפריט חדש בקלארו ועוד שלל אירועים אוכל טעימים. איפה אוכלים השבוע?
רפי כהן, עורך אורח בוואלה! אוכל, נתן לאלי כהן מיאקימונו משימה לכתוב על מאכל דגים לחג. כהן בחר במנה לא שגרתית שמזכירה גם את אחיו אבי ז"ל שנפטר השנה
עולם הקולינריה איבד בשבוע שעבר את אחד מחלוצי המטבח היפני בישראל, שנחשב לאגדה בקרב סועדים ומסעדנים. במלאות שבוע למותו, פרידה מאבי כהן מיאקימונו, "המשוגע היהודי שרוצה ללמד את העולם מה זה סושי"
מה גורם לכל המי ומי מתעשיית האוכל ומשגרירות יפן להתקבץ יחד במסעדת יאקימונו? הצצה לארוחה מפוארת עם חומרי גלם נדירים לרגל שבוע האוכל היפני
כבר קרוב ל-20 שנה היא שולטת במטבח היפני ללא עוררין - סיפורה של מסעדת יאקימונו שהפכה לרשת משגשגת והכניסה את הסושי למיינסטרים הישראלי