שרקוטרי: מסעדה בהפרעה
אבי אפרתי קובע: מסעדת השרקוטרי בתל אביב נקלעה למשבר חמור והזנחה קשה. הפתרון: להעניק קצת תשומת לב למנות
אבי אפרתי קובע: מסעדת השרקוטרי בתל אביב נקלעה למשבר חמור והזנחה קשה. הפתרון: להעניק קצת תשומת לב למנות
הקונספט של המיזם החדש של וינס מוסטר נשמע מבטיח, והבאזז בהתאם. אבי אפרתי סבור שהביצוע מחופף ורשלני
נמל יפו חובק את 'הקונטיינר', המסעדה חדשה של הנקניקן וינס מוסטר. בתפריט: דגים ופירות ים, ואמנות גם. תעמיסו, תעמיסו