הסדנה: אמנות שימור הבשר
מה משותף לנקניקיות וסיר קציצות, איך מכינים אותן בבית ואיך כובשים בשר בקלות? ביקור בסדנת השרקוטרי של גדי דבירי
מה משותף לנקניקיות וסיר קציצות, איך מכינים אותן בבית ואיך כובשים בשר בקלות? ביקור בסדנת השרקוטרי של גדי דבירי
בית מלאכה ארטיזנלי לבשרים מבית מסעדות פונדק דה לוקס רוצה לשנות את האופן שבו אנחנו צורכים בשר, ולהפוך לנו את החיים לקלים וטעימים יותר, האם בקרוב נוותר על הליכה לקצביה?
בבית הספר דן גורמה בתל אביב מעביר השרקוטייר דידייה לבקוביץ' סדנה חדשה בת 4 שעות, ובה לומדים אריך מכינים קורנדביף, נקניקיות, פטה ועוד. ויש גם מתכון לרוסטביף
אבי אפרתי קובע: מסעדת השרקוטרי בתל אביב נקלעה למשבר חמור והזנחה קשה. הפתרון: להעניק קצת תשומת לב למנות