אבי מפרגן למפרום הטריפוליטאי של גואטה
השבוע אבי ביטון קפץ לבקר את גואטה, המסעדה הטריפוליטאית ביפו. לאחר שפתחו שולחן מלא כל טוב, ביטון למד כיצד מכינים מפרום אותנטי ואפילו המציא לו רוטב חדש שאפשר להכין בקלות בבית
השבוע אבי ביטון קפץ לבקר את גואטה, המסעדה הטריפוליטאית ביפו. לאחר שפתחו שולחן מלא כל טוב, ביטון למד כיצד מכינים מפרום אותנטי ואפילו המציא לו רוטב חדש שאפשר להכין בקלות בבית
העסבנה, הצ'ומה, הט'ביחה, הסלק, הרלד והצ'רשי המטבח הטריפוליטאי צובט את הלשון ומנחם את הבטן. קבלו כמה מסעדות, מהמצטיינות בז'אנר
בדיזנגוף סנטר יוצעו מנות ב-15 שקלים, במסעדת מודרן יש ארוחת טפאס חדשה, ובמוזס משיקים תפריט מקסיקני. האירועים הטעימים של השבוע
במרבית המסעדות מוכרים את אותו האלכוהול. עד שקמו מספר מסעדות והתחילו להכין אלכוהול בעצמן - תופעה משכרת
כרמלה בנחלה כבר חוגגת עשור וגואטה בר מצווה והמרקייה Zuppa נערכת לקיץ. כל אירועי האוכל הכי טובים השבוע
קדאפי ומובארק לא יגיעו לבשל, אבל את המסעדות של העדות דווקא הצלחנו להביא לארץ. הנה מבחר טריפוליטאיות, פרסיות, תימניות ומצריות