כובשים את החיים
בחומר גלם שנכבש מסתתרת תמצית הטעם, שלא לדבר על חיי המדף הארוכים לה הוא זוכה. השף שניר אנג סלע, ממסעדת גוז' ודניאל, כובש כל מה שנקרה בדרכו: סינטה, אנשובי, ארטישוק ואפילו חלמונים
בחומר גלם שנכבש מסתתרת תמצית הטעם, שלא לדבר על חיי המדף הארוכים לה הוא זוכה. השף שניר אנג סלע, ממסעדת גוז' ודניאל, כובש כל מה שנקרה בדרכו: סינטה, אנשובי, ארטישוק ואפילו חלמונים
אל תצאו נקניקים. צפו ביוגב ירוס, השף של מסעדת "מל ומישל", שמדגים איך עושים נקניק ברזאולה איטלקי