בול לחופש הגדול: רצועות שניצל עוף בציפוי תפוצ'יפס
הסוד הוא בבלילה, בתפוצ'יפס וגם בתבלינים. שניצלים בציפוי פירורים מושלמים שפשוט חייבים להכין
הסוד הוא בבלילה, בתפוצ'יפס וגם בתבלינים. שניצלים בציפוי פירורים מושלמים שפשוט חייבים להכין
"הסיפור השיווקי של תפוצ'יפס היה מחובר לחקלאים עוד לפני המלחמה, שרק חידדה את הקשר הסימביוטי בין החטיף לחקלאים". מספרת נועה אמנט, מנהלת מותג 'תפוצ'יפס'. בשבוע האחרון, עלה לאויר קמפיין חדש ומרגש לחטיף האהוב, רק שהפעם, הוא מקבל משמעות אחרת לחלוטין
מהדורות מוגבלות, הצדעות מרגשות וחיזוקי חורף: טועמי חדש על המדף התכרבלו
איך שומרים על מובילות של מותג לאורך זמן? לרגל חגיגות ה-50 של מותג תפוצי'פס, לירונה ספיבק, מנהלת השיווק של חטיבת המלוחים בשטראוס חושפת את כל הסודות
חובב אוכל העלה לרשת סרטון שבו הוא חשף: כך צריך לפתוח את שקית הדוריטוס (או כל חטיף אחר) כדי שהוא יהיה הרבה יותר טעים. העוקבים היו המומים והאמת? גם אנחנו. צפו בטריק
מזיגה שקורצת לחג הגבינות, ארוחת בוקר עם הפתעה בילט-אין וגם פיצה שמחכה להצבעות: טועמי "חדש על המדף" התרחבו
חטיף מתחסל, השכמה קפאינית חיובית וגם משחק הקופסה הכי מעניין כרגע: טועמי "חדש על המדף" השתעשעו
זוכת המירוץ למיליון, משפיען הטיולים הפופולרי ובלוגר האוכל המוביל הגיעו לדרום אדום כדי לראות מקרוב ממה מכינים תפוצ'יפס ואיך הכול התחיל. ויש גם טיפ סודי על מקום נסתר ומיוחד. צפו בכתבה
הזנים המיוחדים, הטיפול המסור, הטעם המיוחד וכמובן הקראנץ' האהוב. מהשדה ועד לשקית - כך מייצרים את אחד החטיפים הכי אהובים בישראל. וגם: סיור מיוחד בעקבות תפוחי האדמה של תפוצ'יפס בפסטיבל דרום אדום
השף יצא לממלכת חומרי הגלם בשוק הכרמל, לטיול בין הדוכנים השונים עם האישה שהכניסה חיים חדשים למושג "תוכן קולינרי", אפרת אנזל. יחד הם בילו יום שלם בזלילה נהדרת וגילו לכם את כל האמת על תפוחי אדמה
איך מכינים את תפוחי האדמה שעוברים היישר מהשדה אל השקית? ומי יודע כמה תפוחי אדמה צריך בכלל לגדל בכל שנה עבור 100 מיליון שקיות תפוצ'יפס? הנה כל התשובות, שאפילו גרמו לעומר ועז לפצוח בריקוד
צפו בפרק החדש: הפעם שלחנו את השף למסעדה של בינו ביפו, כדי לטעום את המנה האהובה עליו. אז איך מכינים את צ'יפס הקסם של ד"ר שקשוקה ומה הקשר לחריימה? צפו, גלו ונסו בעצמכם
הוא גדל ביבשת אמריקה ועם השנים הפך למרכיב חיוני כמעט בכל מטבחי העולם. הוא עשיר בטעם, רב-גוני ובזכותו יש לנו צ'יפס נהדר. הנה חמישה דברים שלא ידעתם על תפוחי אדמה
הוא פריך, מפנק, טעים בכל שעה ומכינים אותו משלושה רכיבים בלבד (באמת!). דיברנו עם האנשים שמייצרים עבורכם את התפוצ'יפס, וגילינו איך מכינים תענוג קריספי שמתפצח בפה וכיצד שומרים על טריות נהדרת
תפוצ'יפס הוא חטיף תפוחי אדמה אהוב במיוחד. נכון, הוא מעולה בפני עצמו, אבל האם ידעתם שהוא יכול גם לככב במגוון מנות במטבח, כולל קינוחים? מציפויים קראנצ'יים ועד שדרוגים מיוחדים, הנה 10 שימושים טעימים לתפוצ'יפס
החורף הגיע למדפים: התוספת שהופכת את השטוחים האהובים לאפילו טעימים עוד יותר, הענבים המיוחדים של העונה והפיצה המשפחתית החדשה ועמוסת הגבינות של פיצה האט
במסגרת הפרויקט "מפעלי חיים", נפגשנו עם גבי דנן, שעובד 14 שנה במפעל המלוחים בשדרות: "כשאני רואה את שקיות התפוצ'יפס בסופר אני חש סיפוק"