פסח כל השנה: למה כולם מוותרים על גלוטן פתאום?
בשנים האחרונות נראה שיותר ויותר אנשים נמנעים מגלוטן, ויש גם הרבה יותר אנשים שמאובחנים עם צליאק או רגישות לגלוטן. למה זה קורה, ובאילו מקרים באמת כדאי לוותר על הרכיב השנוי במחלוקת הזה?
בשנים האחרונות נראה שיותר ויותר אנשים נמנעים מגלוטן, ויש גם הרבה יותר אנשים שמאובחנים עם צליאק או רגישות לגלוטן. למה זה קורה, ובאילו מקרים באמת כדאי לוותר על הרכיב השנוי במחלוקת הזה?
בפרק 7 של "תזונה על הפרק" גיל אבידור אלוני מארחת את התזונאית קרן אן גיימן במטרה להבין למה יצא לגלוטן שם כל כך רע והאם באמת יש סיבה לוותר עליו
בשנים האחרונות יש יותר ויותר ילדים עם אלרגיות שונות, או כאלה שמתמודדים עם עם זריקות אותן הם חייבים לקחת בעקבות מחלת הסוכרת. פגשנו שני ילדים כאלה שמספרים על ההתמודדות היומיומית שלהם ומסבירים איך גם אתם יכולים לעזור להם