קיסו: מי אמר סוכר ולא קיבל
אבי אפרתי מבקר בקיסו, המסעדה העמוסה ביותר באזור בקעת אונו ומהמסעדות המצליחות בישראל. לא ייחוד ונאמנות למקור הם הפרמטרים החשובים כאן, אלא השאלה כמה גבוה, קולינרית, מחירה של התעשייתיות?
אבי אפרתי מבקר בקיסו, המסעדה העמוסה ביותר באזור בקעת אונו ומהמסעדות המצליחות בישראל. לא ייחוד ונאמנות למקור הם הפרמטרים החשובים כאן, אלא השאלה כמה גבוה, קולינרית, מחירה של התעשייתיות?
אחרי שהביאו לתל אביב את הסושייה המצליחה פו, ופתחו את הנוץ' ברמת השרון, פותחים כעת בעלי המקומות אסיאתית חדשה. המיקום: קריית אונו המתעוררת