מעושנת ועסיסית: מנת קוסטיצה במעיין הבירה
במוסד החיפאי מעיין הבירה שבעיר התחתית יש לא מעט מנות אייקוניות שמוגשות לצד בירה הנמזגת כמו מים, אבל רק על מנה אחת נשבע כל מי שטעם אותה- מדובר בנתח הבשר הטעים בעולם
במוסד החיפאי מעיין הבירה שבעיר התחתית יש לא מעט מנות אייקוניות שמוגשות לצד בירה הנמזגת כמו מים, אבל רק על מנה אחת נשבע כל מי שטעם אותה- מדובר בנתח הבשר הטעים בעולם
על חורבות מסעדת קאסה נובה יפתח בקרוב בית מרזח שיציע מנות מזרח אירופאיות לבאי נמל יפו לצד שלל בירות. בעליו מבטיחים פשטות שתהיה חלק בלתי נפרד מהתפריט ואומרים כי זה "האוכל הכי נכון למי שאוהב אלכוהול"