מתקפת המטוגנים: אכלתם צ'יפס? שתו יין ישראלי
טליה לוין פיתחה סטייה קולינרית חדשה וחושבת שראוי לכולנו לאמץ אותה. במיוחד בימים הללו
טליה לוין פיתחה סטייה קולינרית חדשה וחושבת שראוי לכולנו לאמץ אותה. במיוחד בימים הללו
זינוק בעלייה, לא פחות
תיאבון ללא גבולות, מתוך ספר השיאים של כולנו
אתם עושים הכול כמעט לגמרי נכון - אבל אם תעזרו בטיפ הבא תוכלו להכין את הצ'יפס הקריספי הטעים והמושלם ביותר שהכנתם אי פעם. הסוד הוא בסבלנות
מהפקקים ועד הפירה, הכול מכתוב
הוא עשוי מחומוס ולכן טעים במיוחד, הוא פצצת חלבון ועוד לא דיברנו על אחוזי השומן הנמוכים. מתכון של משק ויילר שהופך את הטופו הייחודי למנה מנצחת
אבל ה-Fries הם מסיפור אחר
מכת פתיחה מוחצת, לא פחות
עם נאצ'וס מקסיקני או לחמעג'ון טורקי, עם חטיף חומוס משובח או צ'יפס מדהים: יש כל כך הרבה משחקי כדורגל ביורו הקרוב, שתוכלו לנצל את כל המתכונים
מתכון לצ'יפס של פלאפליות בדיוק כמו שגיא גלבוע-דלאל אוהב. מתוך הספר "שבועות של געגוע" - המתכונים שלהם על השולחן שלנו, שנמכר כעת כדי לסייע למטה החטופים
חסכנו לכם את השמן, את הבלגאן ובעיקר את ייסורי המצפון - את הצ'יפס הזה אופים בתנור והוא יוצא פריך ומושלם בדיוק כמו הדבר האמיתי
רוצים לחסוך קלוריות בצ'יפס המטוגן אך עדיין ליהנות ממנת צ'יפס בריאה לצד המנה הבשרית שלכם (או בלעדיה)? הנה מתכון לצ'יפס אבוקדו קריספי אפוי בתנור ודל בפחמימות שצבו בו כבר 50 מיליון איש
נתי מנשה, השף והבעלים של הוויטרינה בתל אביב, מכין צ'יפס ביתי שלב אחר שלב, נותן קיצור דרך לעצלנים ולא שוכח גם מתכונים לשני מטבלים מעולים
מול הטלוויזיה או כתוספת מבורכת לשולחן השבת. צ'יפס הגזר הזה הוא משהו שעוד לא טעמתם
מה הופך צ'יפס למושלם במיוחד? רות אוליבר מגלה את הסוד הפשוט למטוגנים האהובים, כולל כמה טיפים שיבטיחו הצלחה בכל פעם. מושלם לילדים הרעבים בחופש
לאחרונה, השיקה אסם את סדרת חטיפי CHIPS בתיבולים מגוונים וצורות שונות כאשר הדגש בתהליך הפיתוח הושם על מאפיין עיקרי: הקריספיות. בהמשך להשקה, יעלה בימים הקרובים קמפיין חדש בהובלת משפחת סויסה, בו יככבו האחים ישי ומיכאל לצד אביהם מאיר סויסה
ענקית המשלוחים חושפת מה הזמנו הביתה השנה ואיך השפיע המצב הביטחוני: המבורגר, צ'יפס ושניצל כיכבו, המלחמה הביאה לזינוק של 1,700% בהזמנת תרופות הרגעה ולירידה בהזמנת אמצעי מניעה
אינס שילת ינאי מכינה מגש משפחתי וצבעוני שכיף להתקבץ סביבו בימי החג, עם לביבות ירק ועשבי תיבול, קוביות בטטה מתובלות וצ'יפס אפוי
אתם אוהבים צ'יפס אבל הרבה פעמים הוא יוצא מאוד סתמי? "מלכת תפוחי האדמה" חשפה את המתכון שלה למנה המוצלחת - בלי טיגון בשמן עמוק בכלל
ענקית המזון החליטה להיכנס לשוק רווי המותגים: סדרת CHIPS החדשה בקטגוריית החטיפים של אסם כוללת חטיפי צ'יפס בתיבולים שונים, במרקם קריספי ובצורות מקוריות. בשלב הראשון מושק החטיף ב-4 סוגים: קלאסי, BBQ, צ'ילי ו-WAVY
האתגר הזה לא חדש וכל שנה, החברה שמייצרת אותו רק מגבירה ומשנה את סוג הפלפלים החריפים שהוא מתובל בהם. אז מה קרה הפעם?
עוזרת מנהל בסניף ברגר קינג שבדרום קרוליינה נעצרה על הגשת צ'יפס מפח האשפה ללקוחות - שעלו על השיטה שלה, תקפו אותה והביאו למעורבותה של המשטרה (ולנו יש מצכון לצ'יפס כמו של ברגר קינג)
מה כבר יחדש לך עוף מטוגן, אתה תוהה בינך לבין עצמך רגע לפני. ואז בא הרעש, והשקט
המצאות, הגרלות, הפתעות והרבה מאוד חיוכים: טועמי "חדש על המדף" חגגו
השמן הצמחי עם פוטנציאל הנזק שבשקיות הקפואות והחטיפים שעמוסים בנתרן. לרגל יום הצ'יפס הבינלאומי שחל היום, דיאטנית מסבירה איך לשדרג בריאותית את מאכל הילדים האהוב הזה. ויש גם מתכון של צ'יפס ירקות מזין, נטול תפוחי אדמה
מתחם שרונים בהוד השרון הוא אולי קניון מגושם ומסורבל עם ג'ינגל מעצבן, אבל בצדו תמצאו את "דיינר מקום של בשר", שלוחה עממית של המסעדה המיתולוגית מנווה צדק. דוד רוזנטל חזר עם טעם של עוד
טוב שבאתם, מה לקח לכם כל כך הרבה זמן?
צ'יפס בריא עם ארומה לימונית נהדרת ומעט פרמזן מעל, כי חייבים שיהיה מושחת
15 מיליון איש כבר צפו במי שטוען כי הוא יודע "סודות אפלים" על רשתות הג'אנק פוד הגדולות. הוא חשף את "הסוד" של הצ'יפס של מקדונלד'ס - ואם אתם צמחונים או טבעוניים אולי עדיף שלא תמשיכו לקרוא
מתכון קל ומהיר של צ'פיס ירקות אפויים של עומר מילר. הסוד הוא בתיבול המתקתק, חביב על כל הילדים. מתוך ספרם החדש של עומר ושירן מילר "איך לגדל ילדים שאוהבים לאכול"
חובב אוכל העלה לרשת סרטון שבו הוא חשף: כך צריך לפתוח את שקית הדוריטוס (או כל חטיף אחר) כדי שהוא יהיה הרבה יותר טעים. העוקבים היו המומים והאמת? גם אנחנו. צפו בטריק
הוא שמנוני, טעים וממכר, אבל למטוגן הכי פופולרי ש גם השפעות על הנפש שלנו. זה לפחות מה שחוקרים מצאו בנושא
קורי נוהג לתעד בטיקטוק את הארוחות שהוא אוכל. אלא שהעוקבים שלו העמידו אותו על טעות קשה שעשה שגם תועדה והיתה יכולה להכניס לו הרבה מאוד כסף
אנחנו לא רוצות לבאס, אבל ארוחת המבורגר שנאכלת בחוץ יכולה להכיל גם מעל 1,000 קלוריות. דיאטנית מסבירה למה - ואיך אפשר ליהנות מהמבורגר עם קצת פחות קלוריות
זכרונות ילדות, עבודה קשה ובלגן שמח נכנסו לתוך פחמימה. פלא שיצא ככה טעים?
שלוש שנים לאחר שהוציאה לדרך קאמבק ישראלי, הגיע הזמן שמישהו ייתן לה כבר תעודת זהות כחולה, לא?
רוצים לדעת איך מכינים את הצ'יפס המושלם, שהוא קריספי מבחוץ אך אוורירי ונימוח מבפנים? שף מוביל חושף את הסוד שלו
שנה של מבחנים ושבועות ארוכים של הרצה הובילו חברי ילדות ושותפים לגיבוש נוסחה טורקית-ישראלית מנצחת
תפוצ'יפס וגולדסטאר מזמינים אתכם להקרנה מיוחדת של גמר המונדיאל באיצטדיון בלומפילד, עם שוקו (אלי בן דוד) וחברים
קצת קליפורניה וקצת חיפה, קצת אנימל סטייל וקצת סטריט סטייל, והרבה מאוד טעם
לא ברור מה יישאר מרחוב אלנבי בקרוב. מאוד ברור מה ישרוד ממנו
השילוב הפשוט בין תפוח האדמה לשמן והתוצאה הזהובה והפריכה שהשניים יוצרים, היא אחת ההמצאות הקולינריות החשובות שנוצרו. לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי, הכנו לכם אוסף של 6 מתכונים מנצחים
כולם אוהבים צ'יפס, אי אפשר שלא, אבל כולם גם יודעים שזו בחירה תזונתית מפוקפקת. ובכל זאת, לרגל יום הצ'יפס ביקשנו מדקלה דוד, דיאטנית במכבי שירותי בריאות, תירוץ טוב לנשנש קצת טוגנים. הנה התשובה שלה
בישול קצר, טיגון קל, ויש לכם את מנת הפוטטו צ'יפס הכי טעימה שאכלתם
על אנשים שאוכלים מדי יום אותו התפריט כבר שמענו, אבל אישה שאוכלת אך ורק דבר אחד מאז גיל שנתיים - זה חדש. כעת, רגע לפני שהיא מתחתנת, היא הלכה לטיפול בהיפנוזה ששיפר את איכות החיים שלה
גרסה ביתית אפויה לאצבעות פולנטה זהובות, ממש כמו ב"חור בקיר" בנאפולי, התוצאה - נשנוש פריך, טעים ומשביע
אחד ממתחמי האוכל הכי שוקקים בתל אביב קיבל דוכן חדש שסוף סוף נענה לתפילות שלנו
תושב אילינוי מצא ארוחת מקדונלד'ס עתיקה בקיר חדר האמבטיה שלו במהלך שיפוץ ביתו והופתע שהצ'יפס עדיין קריספי ושלא נותר שם ריח רע: "גם לא היה זכר לעכברים"
כל צ'יפס שתחממו ביום למחרת לא יהיה טעים וקריספי כמו במקור, אבל זוכת המקום השני בפרסי הפיש אנד צ'יפס הלאומי לשנת 2018 טוענת שגילתה את הסוד לחימום חוזר של צ'יפס המונעת ממנו לצאת ספוגי ולח
צ'יפס קולרבי אפוי בתנור, כל כך טעים, כל כך פשוט, כל כך מתבקש בעל האש