מאפה גיאורגי ממולא בשר
ארז קומרובסקי מפתיע עם מתכון לצ'יבורקי - מאפה גיאורגי מטוגן במילוי בשר, ומציע להרים כוסית וודקה בין מאפה למאפה, להשלמת החוויה
בשיתוף סוגתארז קומרובסקי מפתיע עם מתכון לצ'יבורקי - מאפה גיאורגי מטוגן במילוי בשר, ומציע להרים כוסית וודקה בין מאפה למאפה, להשלמת החוויה
בשיתוף סוגתאין בצק טעים יותר מכזה שעובר טיגון. הבשלנית הגרוזינית אסתר דנסון מכינה צ'יבורקי במילוי בשר וכיסוני ופרשקי במילוי פירה לוביה ובצל מטוגן שיגרמו לכם לשכוח מהדיאטה
שמן עץ הזיתהבשלנית הבוכרית בלה שמעונוב ממסעדת קניאל בשרים מנדבת את המתכון המשפחתי לצ'יבורקי מסורתי: מאפה מטוגן במילוי בשר
למי שאין כוח לריחות הטיגון במטבח הביתי אבל עדיין רוצה לחגוג את חנוכה: קבלו המלצה ל-10 מנות מטוגנות מצטיינות
משפחת מרגילן הביאה את המתכונים עוד מבוכרה והיום הם מבשלים כיסונים בוכריים כמו שהסבתות היו מבשלות. כתבת מתכונים ראשונה