צ'ורוס ספרדי אמיתי וקל בבית
חגיגות חנוכה עשו לנו חשק עז להדליק נר עם צ'ורוס פריך ומטוגן שנטבל ברוטב שוקולד וריבת חלב
חגיגות חנוכה עשו לנו חשק עז להדליק נר עם צ'ורוס פריך ומטוגן שנטבל ברוטב שוקולד וריבת חלב
"מתוק ומבולגן כמו צ'ורוס", כך תיאר מעצב השיער של השחקנית את המראה החדש, שמשאיר מאחור את הגוונים האדמומיים המזוהים איתה. אז מה הקטע עם הצ'ורוס ואיך הגיעה לגוון המדויק הזה?
בלי לבשל בצק רבוך על הכיריים ובלי מוצרי חלב וביצים. ככה מטגנים צ'ורוס מושלמים בחנוכה
כל הטיפים, כל התכסיסים, עד שיש לכם ביד פיסת חנוכה מטוגנת וסוכרית
מתכון מתוך ספר המתכונים של רות סירקיס לצ'ורוס - מקלות בצק מטוגנים וטעימים, עטופים בסוכר ומוגשים עם שוקולד חם. יש יותר טוב מזה?
הטיול הגדול של אחרי הצבא לא קרה, ואנחנו הרווחנו
מלביבות בטטה ותפוחי אדמה ועד חלות בצל קטנות מטוגנות, מהסופגניה הקלאסית עם הריבה, דרך ספינג' ושלל סופגניות מהירות ללא שמרים, ובסוף יש גם בונוס - מה להכין עם הסופגניות ביום שאחרי. בקיצור, כל המתכונים שאתם צריכים לחנוכה הקרוב נמצאים כאן
ממכרים, חמים וזהובים - הצ'ורוס של אבי ביטון הם הכי קרוב שתגיעו לספרד בזמן הקרוב
בלי התפחה ובלי זילופים. מתכון גאוני למקלות סופגניה מ-4 מרכיבים בלבד, ב-3 שלבים פשוטים. אתם רק תדאגו לשוקולד
צ'ורוס הן סופגניות מאורכות, תפוחות וזהובות העשויות מבצק ללא שמרים ומגולגלות בסוכר וקינמון. נשמע מסובך? ממש לא, ההכנה שלהן פשוטה ואורכת רק כעשר דקות
אם ביקרתם בעבר בספרד או בדרום אמריקה בטח טעמתם כבר צ'ורוס מופלאים, חמים מהשמן ומצופים בסוכר. מקום חדש בת"א בשם הצ'ורוסיה לוקח את הקינוח המופלא לשלב הבא ויש גם גלידה בסיפור
הרשת כמרקחה מחטיף ויראלי של אוריאו צ'ורוס שמוציא לגולשים את העיניים. מאיפה המוצר המופלא הזה הגיע ואיך שמים עליו את הידיים?
רוצים לגוון בסופגניות החג המסורתיות? אורלי פלאי-ברונשטיין במתכון לצ'ורוס טבעוני - סופגניות ספרדיות קריספיות הנפוצות בדרום אמריקה
לכל עדה יש את קינוח הבצק המטוגן שלה. אבי ביטון מטגן לקראת חנוכה צ'ורוס דרום אמריקאי בגירסת פרווה, מחומרים שיש לכל אחד בבית
המונדיאל הוא תרוץ מצוין להכין ארוחת נשנושים מהירה לחברים : 4 מנות מטוגנות וקלות של ביסטרו הכובשים בת"א, שקשה להפסיק לנשנש מול הטלוויזיה
לכבוד צאת ספרו החדש "מהשוק אל המטבח" קבלו שלושה מתכונים לארוחה אביבית מבית מדרשו של שגב משה: סלט פתיתים, צלעות טלה ועם מייפל צ'ורוס ברוטב שוקולד
אחרי 7 שנים, קבע בית המשפט העליון בצ'ילה כי כל מי שניסה את המתכון במוסף הנשים של "לה טרסרה" לא יכול היה להימנע מהגורל המר - והרותח: בשל טמפרטורה גבוהה מדי, 13 נכוו מנתזי שמן
במהלך כל ימי חנוכה, יתארחו בוואלה! אוכל שפים שיכינו בכל יום סופגניה, לביבה ופינוק לאירוח. היום מכין יואב בלימן מפרידה קאלו טריו לטיני