רק לטבול בקינמון ושוקולד חם ולהרגיש לרגע בספרד
ממכרים, חמים וזהובים - הצ'ורוס של אבי ביטון הם הכי קרוב שתגיעו לספרד בזמן הקרוב
בשיתוף אסטרייה דאםממכרים, חמים וזהובים - הצ'ורוס של אבי ביטון הם הכי קרוב שתגיעו לספרד בזמן הקרוב
בשיתוף אסטרייה דאםבלי התפחה ובלי זילופים. מתכון גאוני למקלות סופגניה מ-4 מרכיבים בלבד, ב-3 שלבים פשוטים. אתם רק תדאגו לשוקולד
רות סירקיס מוציאה ספר חדש שכולו מוקדש לחג האורות, אנחנו בחרנו מתוכו את המתכון לצ'ורוס - מקלות בצק מטוגנים וטעימים, עטופים בסוכר ומוגשים עם שוקולד חם, יש יותר טוב מזה?
צ'ורוס הן סופגניות מאורכות, תפוחות וזהובות העשויות מבצק ללא שמרים ומגולגלות בסוכר וקינמון. נשמע מסובך? ממש לא, ההכנה שלהן פשוטה ואורכת רק כעשר דקות
אם ביקרתם בעבר בספרד או בדרום אמריקה בטח טעמתם כבר צ'ורוס מופלאים, חמים מהשמן ומצופים בסוכר. מקום חדש בת"א בשם הצ'ורוסיה לוקח את הקינוח המופלא לשלב הבא ויש גם גלידה בסיפור
שבת בבוקר הוא הזמן המושלם לארוחות מפנקות. עינב אזגורי מהמסעדה הספרדית סרווסריה מלמד כיצד מכינים צ'ורוס ספרדי אמיתי
הרשת כמרקחה מחטיף ויראלי של אוריאו צ'ורוס שמוציא לגולשים את העיניים. מאיפה המוצר המופלא הזה הגיע ואיך שמים עליו את הידיים?
רוצים לגוון בסופגניות החג המסורתיות? אורלי פלאי-ברונשטיין במתכון לצ'ורוס טבעוני - סופגניות ספרדיות קריספיות הנפוצות בדרום אמריקה
לכל עדה יש את קינוח הבצק המטוגן שלה. אבי ביטון מטגן לקראת חנוכה צ'ורוס דרום אמריקאי בגירסת פרווה, מחומרים שיש לכל אחד בבית
המונדיאל הוא תרוץ מצוין להכין ארוחת נשנושים מהירה לחברים : 4 מנות מטוגנות וקלות של ביסטרו הכובשים בת"א, שקשה להפסיק לנשנש מול הטלוויזיה
לכבוד צאת ספרו החדש "מהשוק אל המטבח" קבלו שלושה מתכונים לארוחה אביבית מבית מדרשו של שגב משה: סלט פתיתים, צלעות טלה ועם מייפל צ'ורוס ברוטב שוקולד
אחרי 7 שנים, קבע בית המשפט העליון בצ'ילה כי כל מי שניסה את המתכון במוסף הנשים של "לה טרסרה" לא יכול היה להימנע מהגורל המר - והרותח: בשל טמפרטורה גבוהה מדי, 13 נכוו מנתזי שמן
במהלך כל ימי חנוכה, יתארחו בוואלה! אוכל שפים שיכינו בכל יום סופגניה, לביבה ופינוק לאירוח. היום מכין יואב בלימן מפרידה קאלו טריו לטיני