כן על הלחם לבדו: מתכוני אפייה איטלקיים
שימוש בלחם כחומר גלם עיקרי הוא תענוג לא קטן. השף יוגב ירוס והאופה ירון שנלר ממאפיית bread story משתעשעים עם פודינג לחם, סלט לחם טוסקני, כריך באנייטו וטארטין תותים
שימוש בלחם כחומר גלם עיקרי הוא תענוג לא קטן. השף יוגב ירוס והאופה ירון שנלר ממאפיית bread story משתעשעים עם פודינג לחם, סלט לחם טוסקני, כריך באנייטו וטארטין תותים
מחירי הלחם בירידה ואנחנו עם היד על הדופק. וואלה! אוכל מגישה סלט, מרק, טוסט ושני קינוחים שאפשר לעשות עם לחם. 99 אגורות לכיכר, לא תכינו משהו?