פילה דניס עם קרם גזר מרוקאי של הלל תווקולי
מנה קלאסית המשלבת בין סלט הגזר המרוקאי המוכר למנת דג מעודנת. ציפוי עורו של הדג בגרגרי פולנטה דקים יוסיף לא רק יופי, אלא גם מרקם פריך
מנה קלאסית המשלבת בין סלט הגזר המרוקאי המוכר למנת דג מעודנת. ציפוי עורו של הדג בגרגרי פולנטה דקים יוסיף לא רק יופי, אלא גם מרקם פריך
למנה ראשונה או כעיקרית: פילה דניס עם עור פריך שמוגש לשולחן מעל פלחי תפוחי אדמה אפויים בתוספת תיבול ים תיכוני עם זיתים שחורים, גרידת לימון ופטרוזיליה טריה
השף הלל תוקוולי שוב הופך מנה ביתית מוכרת למנת ביסטרו יפה ומלאה בטעמים. הפעם הגזר המרוקאי הופך לקרם עשיר, ומעליו פילה הדניס מקבל פריכות בעזרת טריק פשוט