נמסיס שוקולד שיהמם אתכם
עם טעמי קפה ושוקולד מריר איכותי, הקינוח הזה לא ישאיר אף אחד אדיש
עם טעמי קפה ושוקולד מריר איכותי, הקינוח הזה לא ישאיר אף אחד אדיש
יוגב ירוס החזיק אצבעות שהמתכון שלו לעוגת שוקולד באמת תצליח. התוצאה הפתיעה אפילו אותו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כאילו שעוגת שמרים מעלפת עם קקאו וצימוקים זה לא מספיק. מיקי שמו מוסיף שני סוגי אגוזים, אגוזי מלך ואגוזי לוז, המשדרגים לדרגת אלוהות את טעמה הסופי של העוגה