חולמים על מקסיקו: חטיף טורטיה על בסיס תירס, כשר לפסח במהדורת חג
אסם משיקה: חטיף טורטיה אפוי על בסיס תירס, המכיל 7 קלוריות ליחידה וכשר לפסח
אסם משיקה: חטיף טורטיה אפוי על בסיס תירס, המכיל 7 קלוריות ליחידה וכשר לפסח
סטודנט לכלכלה שפיתח קריירה במסעדנות, נשמע לכם מוזר? לא אם תשאלו את סאמי חיר, שפתח את מסעדת "מקסיקנו" ביישוב פקיעין. הוא נמצא איתנו באולפן כדי לספר על המקום ומעבר לכך
חובבי האוכל המקסיקני בטח זוכרים לטובה את סברוסו, דוכן שפעל זמן קצר בשוק הכרמל. כעת קבלו את סברוסו בגרסתה החדשה, מטבח מקסיקני שמח ונגיש שנפתח בשבוע שעבר בגבעתיים והולך להרים את השכונה
למרות הוייב ההיפסטרי הזרוק, אחרי בילוי ערב נעים במזללה המקסיקנית לה-מעלה אפשר לקבוע די בוודאות כי היא איננה נגועה ברעות החולות של הז'אנר, השירות סימפטי, האוווירה נעימה, והאוכל רוב הזמן נטול פאקים, נשמח לחזור
לה-מעלה, מסעדה מקסיקנית חדשה ולא שגרתית נפתחה בת"א, כזאת שתצטרכו בשביל להגיע אליה הוראות הגעה מדויקות כדי לא ללכת לאיבוד, מצד שני זה עדיין ייצא זול יותר מכרטיס טיסה למקסיקו
ארוחת הטעימות החדשה של רוטנברג מצדיקה נסיעה רחוקה גם אם אתם תל אביבים, המקסיקנית החדשה והשווה של ת"א שאתם לא מכירים, והיוונית שתמיד מספקת לנו את הסחורה. 3 ארוחות שעשו לנו את החודש
טאקוס לואיס, אנחנו לא יודעים איך עשיתם את זה, אבל גרמתם למונה לצאת מגדרו, להזמין הרבה יותר מדי אוכל, להתענג על כל ביס ולצאת בקריאה נרגשת: בואו לתל אביב, אנחנו זקוקים לכם!
פסטיבל הסרטים בחיפה הוא תירוץ מצוין מבחינתנו לבדוק את המקומות החדשים שנפתחו בעיר. סושי, מקסיקני, מטבח ערבי, בר קוקטיילים מגניב, גסטרו בר מעולה או בית קפה משגע? אתם רק צריכים לבחור איפה ומתי
המצב הביטחוני בעיר הבירה ובכלל מקשה על בעלי עסקים ומסעדות לשמור על אופטימיות, ובכל זאת קיבלנו לאחרונה בשורות משמחות על פתיחתן של שלוש מסעדות ירושלמיות חדשות, כאשר המשותף לכולן - שמחת חיים
ארוחה שלמה ומטריפה בטורטיה שתפעיל אצלכם עם כל ביס את כל בלוטות הטעם. אפשר להכין בכמה רגעים ממה שיש במקרר או להשקיע קצת יותר ולהכין את המרכיבים בנפרד- בכל מקרה זה תמיד טעים ומרשים
הסתבכויות של שפים בכירים, סכסוכים אינטרנטיים מתוקשרים, טרנדים מקסיקניים ופריחה של מתחמים וקינוחים: סיכום התופעות, האנשים והאירועים שעשו את שנת 2015 באוכל