הצ'יפס הכי מסתורי בתל אביב חוזר היום לתפריט. אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות
פסטיבלים, מפגשים, חגיגות ובשרים: החדשות הטעימות של ישראל
פסטיבלים, מפגשים, חגיגות ובשרים: החדשות הטעימות של ישראל
המהדורה השנייה של הטקס היוקרתי באבו דאבי רכבה על המומנטום של שיראל ברגר והציגה כניסות חדשות לצד התבססויות כחול-לבן חזקות. כעת רק נותר לעולם להכיר ולהוקיר את פלאי האוכל שמחוץ לתל אביב
דירוג המסעדות היוקרתי BEST 50 של סן פלגרינו מפרסם לראשונה רשימה של המסעדות הטובות ביותר באפריקה ובמזרח התיכון, וישראל מככבת עם 6 מסעדות ישראליות בפנים, שתיים מהן בעשיריה הראשונה
מסעדת שף אלגנטית ובר חדש ורגוע מינפו את הקורונה לתפריט משותף קטן וממזרי. התוצאה היא כנראה הכריך המלוכלך הכי טוב בעיר
התקופה הזאת של השנה נקראת אמנם הימים הנוראים, אבל הנה כמה חדשות קולינריות שיהפכו אותם למעט יותר חיוביים, פלוס בונוס בדמות תפריט כריכים מיוחד לשבירת הצום
עוד שבוע עבר וגם הפעם אכלנו 3 ארוחות נהדרות שהפכו את החום לנסבל יותר, קבלו אותן
קבוצת האימפריאל עושה זאת שוב ופותחת על שדרות רוטשילד גינת אפרטיבו משגעת, מלגו ומלבר מציגה ספיישל ערבי פורטוגל, שבוע הקוקטיילים יוצא לדרך עם מגוון פעילויות ודלאל משיקה סלסילת פיקניק עם שמפניה איכותית, גבינות ומבחר מאפים. חם, תשתו משהו
החופש הגדול בעיצומו וזה לא הולך ונהיה קל יותר, אין כמו אוכל טוב לנחם אותנו, ואין כמו מבצע של המבורגר ובירה ללא תחתית כדי לעשות אותנו מאושרים. וגם, המון תפריטי קיץ חדשים ומסקרנים. פותחים שבוע
ביום שישי האחרון של החודש, למחרת הלילה הלבן של ת"א, יחגגו המסעדות הטובות בעיר בוקר שחור - אירועי בראנץ' מושקעים וטעימים במיוחד, יש לנו תחושה שתרצו להיות שם. כל הפרטים
בשוק הנמל יתקיים פסטיבל משאיות אוכל, סניף חדש לקפטן קארי של רושפלד, טאפאס אלג'יראי אצל אבי לוי ומילקשייק חד קרן בחולון - פותחים שבוע צבעוני ונטול חגים
זה לא המקום לראות ולהראות או לאכול עסקית צהריים זריזה. למלגו ומלבר בת"א באים בשביל להתענג על כל ביס, לתת את מלוא הכבוד לאוכל ולהתמוגג ממנות דגים שעשויות ללא רבב
מסעדת מלגו ומלבר הפכה לאחד המקומות האהובים בשדרות רוטשילד. אבי ביטון קופץ לפרגן, מקבל השראה לפולנטה ומכין ארוחה מהירה ב-10 דקות
מלגו ומלבר בחגיגת בשרים של שלושה ימים, חמארה גרוזינית חדשה נפתחה וגם אליפות הפויקה יוצאת לדרך הסופ"ש. כל האירועים הכי טעימים השבוע
לא קל להוציא מאבי אפרתי כל כך הרבה קריאות התפעלות בביקורת אחת, אבל כשזה קורה, יש לו כנראה סיבה טובה. אחרי שביקר במלגו ומלבר יותר מפעם אחת, הפעם זכה לעדנה לה ציפה
מצננים לכם את השבוע: הרברט סמואל מציעה תפריט שקיעה מיוחד לחודש ספטמבר, סמורסבי משיקים גלידה למבוגרים בלבד, תחילת חגיגות האוקטוברפסט בטאפאס בר ובאילת נפתחה מסעדה חדשה תחת השם פיפט אבניו
מי הייתה הכי כיפית, איזו מסעדה הכי טובה מחוץ לתל אביב ומי נתנה לנו את החוויה המושלמת? אבי אפרתי מסכם שנה במסעדות החדשות שנפתחו בתשע"ה
בראנצ'ים חדשים בבנדיקט, מנות חדשות באגאדיר, מסיבת רחוב פריזאית ברובע השישי ועוד מבחר מנות חדשות ומבצעים במסעדות ברחבי הארץ. איפה אוכלים השבוע?
פסטיבל בשר בדיקסי, חגיגות יום הבסטיליה במסעדת פופינה, מיקום חדש ללה בוקה הירושלמית, ארוחת בוקר לבנונית בכפר תבור ועוד אירועי אוכל טעימים
בראנץ' של אמצע שבוע בג'ראלד ובראנץ' סופ"ש עמוס כל טוב במלגו ומלבר, פסטיבל בירה בבאר שבע ותפריט טבעוני אצל מאיר אדוני. איפה אוכלים השבוע?
אבי אפרתי שמח לגלות שנעשה שינוי עומק במסעדת הדגים מלגו ומלבר בת"א, שמגישה כעת אוכל טוב במחיר משתלם. יחד עם זאת, משהו בחוויית הבילוי במקום חייב להשתנות
רגע לפני שעונת הדיג מסתיימת, מכינים לכם השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי ממסעדת מלגו ומלבר מתכונים פשוטים, מהירים ומוצלחים משפע פירות הים שיש בשוק
תיבול אגרסיבי, מוס שוקולד היישר מהסבנטיז, דמי חליצה שערורייתיים ועוד מפגעים קולינריים - אבי אפרתי מבקר במסעדת הדגים הפופולרית מלגו ומלבר